Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

"Η Αλμωπία έχει ανάγκη από καινούρια πράγματα"... by Stavros!!

Γεια σας φίλοι μου,

Σήμερα νιώθω πως έφυγε ένα βάρος από την ομάδα του Aridaia News και από μένα προσωπικά! Οι αλλαγές για τις οποίες σας μίλησα πριν λίγες μέρες έχουν πάρει το δρόμο τους. Σε λίγες μέρες κάτι καινούριο θα βγει “online” στην Αλμωπία και ολόκληρη την Ελλάδα! Κάτι που εύχομαι να σας αρέσει όσο αρέσει και σε εμάς. Επειδή ζούμε στην Αριδαία, νιώθουμε τις ανάγκες αυτής της όμορφης πόλης. Επεξεργαστήκαμε με προσοχή τις ιδέες που μας καταγράψατε όλον αυτόν τον καιρό και είμαστε έτοιμοι να τις κάνουμε πράξη. Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από τα «αποκαλυπτήρια»! Σκοπός μας είναι να μείνουμε online για πολλά χρόνια… Και με σκληρή δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρουμε. Φυσικά, κάθε τι καινούριο εμπεριέχει μέσα του το ρίσκο, όμως εμείς αυτό το ρίσκο θα το πάρουμε! Και μάλιστα με τη δική σας έγκριση… Αυτά είχα να σας πω σήμερα! Εύχομαι η πράξη να ανταποκρίνεται στη θεωρία και να σας αρέσει αυτό που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα σε λίγες μέρες.

Σταύρος!!

9 σχόλια:

  1. etsi.. auta ta kainouria perimenoume!! toulaxiston emeis pou zoume edw kai oxi se thessalonikh h athina na exoume na leme kati kalo! mpravw paidia.. kalh dynamh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "Η Αλμωπία έχει ανάγκη από καινούρια πράγματα".. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.. ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας σκάσεις μέχρι να δούμε τι καινούριο μας ετοιμάζετε! Μαζί σου είμαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ARIDAIA NEWS ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

    Υ.Γ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!! ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti na einai arage...?? aman re stavro!! ti mas vazeis se agwnia! pes to na teleiwnoume!! afou xereis eimaste anypomonoi!! :)plaka kanw.. ola sthn wra tous!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E-E-ERXETAI... PERIMENOYMEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sas euxaristoume gia th swsth kai xwris katalhpa enhmerwsh!!! synexisteee........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. stavro gera... gera me tsampouka..!! proxwra to ..! eimaste mazi sou!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News