Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Γκάφα στο µετεωρολογικό δελτίο του ΒΒC! Δείτε τι έκανε!!!

Μεγάλη γκάφα έκανε ο παρουσιαστής καιρού στο BBC, ο οποίος νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα έκανε άσεμνη χειρονομία.

Ο Τόµας Σάφερνακερ επρόκειτο να παρουσιάσει στο δελτίο των 11 την πρόγνωση του καιρού. Όταν ο άνκορµαν Σάιµον Μακόι έκανε πάσα µε κάπως ανάλαφρη διάθεση λέγοντας «τα νέα για τον καιρό σε ένα λεπτό µε ακρίβεια αλλά και µε όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να ξέρετε. Μόλις είδα τον Τόµας Σάφερνακερ που ετοιμάζεται» , η κάμερα γύρισε προς το μέρος του Σάφερνακερ και τον “τσάκωσε” την ώρα που είχε προτεταμένο τον μέσο του αριστερού χεριού του. Ο παρουσιαστής μόλις το αντιλήφθηκε προσπάθησε να καλύψει το χέρι του αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Το BBC δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα παραπόνων από τηλεθεατές . Το κανάλι ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News