Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Παίρνει κεφάλια η FIBA

Τεόντοσιτς και Κρστιτς μπορεί να χάσουν και ολόκληρο του Μουντομπάσκετ σύμφωνα με τον Στάνκοβιτς

Θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της η FIBA για τα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ μεταξύ της Ελλάδας και της Σεβίας, πιστεύει ο επίτιμος πρόεδρος της FIBA Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς.

Θεωρεί δε σίγουρη την τιμωρία του Μίλος Τεόντοσιτς και του Νέναντ Κρστιτς οι οποίοι αναμένεται να χάσουν τους αγώνες του Μουντομπάσκετ.

«Είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσει κανείς τις εικόνες που εξελίχθηκαν στο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Θεωρώ απίθανο το ενδεχόμενο να μην επιβληθούν ποινές στους παίκτες που συμμετείχαν. Μπορεί να στερηθούμε τις υπηρεσίες των δύο παικτών μας, από λίγα παιχνίδια μέχρι και ολόκληρη τη διοργάνωση», δήλωσε ο Στάνκοβιτς σε σέρβικη ιστοσελίδα

---
ΠΗΓΗ: Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News