Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

O Γ.Πασχαλίδης στο Aridaia News- Διαβάστε τι δήλωσε!!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο των δημοτικών εκλογών στο δήμο Αλμωπίας. Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Γιώργο Πασχαλίδη, ο οποίος όπως μας είπε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ «δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας», παρά τις αρχικές σκέψεις. Το κενό που δημιουργείται μετά την απόφαση αυτή είναι μεγάλο, καθώς ο κ. Πασχαλίδης έχει αποδείξει με την πάροδο των χρόνων ότι αγαπά τον τόπο μας και κάνει πράγματα γι’ αυτόν είτε βρίσκεται στην εξουσία, είτε όχι! Αξίζει να σημειωθεί πως η λαμπρή πολιτική του πορεία δεν τελειώνει εδώ, καθώς έχει πολλά ακόμη να δώσει στην πολιτική ζωή της χώρας!!
Μετά την τελευταία εξέλιξη, το τοπίο ξεκαθαρίζει με μόνους υποψηφίους τους Π.Ζέρζη, Χ.Μπίνο, Δ.Πασόη και Θ.Χαρανίδη. Φυσικά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ… Δεν είναι καθόλου απίθανο το ΠΑΣΟΚ να δώσει τελικά το χρίσμα του στον Δ.Πασόη ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στον τίτλο του υποψηφίου Δημάρχου!

6 σχόλια:

  1. KΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΥΝΕΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!! ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EGW EIXA AKOUSEI OTI TO SKEFTOTAN POLY SOBARA.. TI ALLAKSE TWRA! FAINETAI PWS STO PASOK DEN SKEFTONTAI KAI POLY TIS KINHSEIS TOYS... O GIVRGOS HTAN MAKRAN O KALYTEROS KAI AKSIOTEROS GIA TO XRISMA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai o pasohs einai para poly kalos.. kai den exei kamia sxesh me tis lamogies allwn politikwn! omws kai o pasxalidhs an katevaine tha evgene prwtos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poso zerzikos einai o pasxalidhs?

    P O L Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News