Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

O απολογισμός της εβδομάδας που μας πέρασε...

ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!

Μία ακόμη βδομάδα γεμάτη ειδήσεις φτάνει στο τέλος της! Η Κυριακή είναι έτοιμη να γράψει το μεγάλο φινάλε… Αυτή η βδομάδα είχε ειδήσεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον όλων μας! Η είδηση που κέρδισε τη «μερίδα του λέοντος», ήταν η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Αριδαία! Ο «Βασίλης της ροκ» έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για τους θαυμαστές του, κάτω από την δυνατή βροχή. Οι περισσότεροι έμειναν ικανοποιημένοι από τον τραγουδιστή και ας έγιναν μούσκεμα!! Και επειδή η ζωή έχει εναλλαγές, σας παρουσιάσαμε ένα θέμα το οποίο έκανε τον γύρο των μεγαλύτερων site της χώρας μας, όπως το NewsIt, τη Zougla Online, το adespoto.gr και πολλά άλλα! Το θέμα με την καταδίκη του ανθρώπου που δηλητηρίαζε γάτες στην Αριδαία. Επίσης, σας μεταφέραμε την πληροφορία μας, ότι ο κ. Πασχαλίδης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας, είδηση που δεν διαψεύστηκε όμως ούτε επιβεβαιώθηκε. Ο τόπος μας φημίζεται για τις εκδηλώσεις του! Έτσι, σας βάλαμε στο κλήμα του πανηγυριού της Χρύσας. Σε μία περίοδο δύσκολη για τους αγρότες, αγγίξαμε το θέμα των ροδακινοπαραγωγών, οι οποίοι σήμερα είναι έτοιμοι να κινητοποιηθούν! Το μακελειό της Βέροιας ήταν ένα θέμα του σας το μεταδώσαμε και δεν κρύψατε το ενδιαφέρον σας. Το γεγονός ότι η Άντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει στα Γιαννιτσά, ξεσήκωσε τους θαυμαστές της Λαίδης! Μέσα σε αυτή τη βδομάδα ήρθαν και δύο ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για τον Δήμο Αλμωπίας: Του Θεόδωρου Χαρανίδη και του Δημήτρη Πασόη. Και επειδή είμαστε κοντά σε όλα τα προβλήματα, σας κρατήσαμε συνεχώς ενήμερους για την απεργία που παρέλυσε τη χώρα. Τέλος, ανανεωθήκαμε και αλλάξαμε τη σχεδίασή μας και εισάγαμε νέες στήλες όπως αυτή της «Special Day» που θα λαμβάνει χώρα μόνο εδώ κάθε Κυριακή!!
ΤΕΛΟΣ…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News