Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

O νέος αντίπαλος των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Αλμωπίας...

Ο... "ΚΑΝΕΝΑΣ"!!

Μεγάλη είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο Aridaia News μεταξύ του Πέτρου Ζέρζη και του… «κανένα»!!

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον καταλληλότερο δήμαρχο Αλμωπίας έχουν ως εξής:

Πέτρος Ζέρζης: 63 ψήφοι
Κανένας: 62 ψήφοι (!!)
Δημήτρης Πασόης: 28 ψήφοι
Άλλος: 15 ψήφοι
Χρήστος Μπίνος: 12 ψήφοι
Θεόδωρος Χαρανίδης: 11 ψήφοι

Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορείτε να ψηφίσετε!!

2 σχόλια:

  1. Η ψηφοφορια σας μπαζει απο παντου δυστυχως , εγω μονο εβαλα απο δυο ψηφους σε ολους απο τον ιδιο υπολογιστη , μπορει να το κανει ο καθενας ειναι απλο !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ARIDAIA NEWS: AΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ! ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ.!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News