Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

To μήνυμα του δημάρχου Αριδαίας προς τους επιτυχόντες μαθητές...

MHNYMA ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Κ. ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ Α.Ε.Ι. - Τ.Ε.Ι.!

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της επαρχίας της Αλμωπίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ύστερα από μία κοπιαστική χρονιά, με απαιτητικό πρόγραμμα.
Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά τους και ξεκινούν από τον ακριτικό Δήμο μας, με πολλούς προορισμούς, άλλους σύντομους (Θεσσαλονίκη, Σέρρες), άλλους μακρινούς (Κρήτη, Αθήνα), είναι δρόμοι γνώσης και απόκτησης εμπειρίας.
Τους εύχομαι ολόψυχα να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους, να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες που όχι απλά θα συσσωρεύονται μέσα τους, αλλά θα τους κάνουν χρήσιμους και δημιουργικούς ανθρώπους για τον εαυτό τους και για την κοινωνία.
Θα ήθελα να συγχαρώ, επίσης, και τους γονείς για τη συμπαράσταση που προσέφεραν στα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και τους εκπαιδευτικούς. Για άλλη μία χρονιά, το εντυπωσιακό πραγματικά αποτέλεσμα δικαιώνει την εκπαιδευτική κοινότητα της Αλμωπίας (από την πρωτοβάθμια έως τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση), αποδεικνύοντας τη σοβαρή και μεθοδική δουλειά που συντελείται στους κόλπους της.
Σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν προσωρινά το στόχο τους, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι ο αγώνας δε σταματά εδώ. Η ίδια η ζωή θα τους επιφυλάξει πολλές ευκαιρίες για να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους, αρκεί να διαθέτουν επιμονή, υπομονή, θέληση και πίστη στον εαυτό τους.

Ο Δήμαρχος Αριδαίας
Πέτρος Ζέρζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News