Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Παλιά TV- Αφιέρωμα στη σειρά "Εμείς και Εμείς" του Mega

Το "Εμείς κι Εμείς" ήταν μια οικογενειακή κωμωδία που προβλήθηκε στο Mega Channel (σήμερα Mega) τις τηλεοπτικές περιόδους 1994-1998. Περιέγραφε την ζωή μιας παρέας ανθρώπων περίπου στην ηλικία των 30-35 ετών, οι οποίοι ζουν στην περιοχή του Μετς. Δημιουργοί: Πάνος Αμαραντίδης και Σπύρος Μεταλληνός!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ:

1994-1995
Στο πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται η αρχική παρέα, ο σκληρός πυρήνας, η Σμαράγδα, ο Βασίλης, ο Στέλιος, η Μαρία, η Αντωνία, η Νατάσα και ο Μάκης. Στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου φαίνονται ο Στέλιος και η Μαρία να μπαίνουν στο σπίτι τους αμέσως μετά το γάμο τους συνοδεία ων υπόλοιπων μελών της παρέας. Στα πρώτα επεισόδια την παρέα επισκέπτεται η Παρθθένα, ξαδέλφη της Σμαράγδας και της Αντωνίας, η οποία μετά από μια ευτράπελη κατάσταση θα γνωρίσει πραγματικά την παρέα και θα εγκατασταθεί μόνιμα κοντά στα μέλη της παρέας. Αργότερα θα γνωρίσει τον Αντώνη, τον Αντωνάκη της, και θα κάνουν μια μόνιμη σχέση. Η αδελφή του αντώνη θα γνωρίσει την Παρθένα και μετά την αρχική σθεναρή άρνηση της, θα την δεχθεί σαν νύφη της. Ο πρώτος κύκλος κλείνει με την γέννηση του γιου της Μαρίας και ακουλουθεί ένα επεισόδιο που δείχνει συνοπτικά τις διακοπές των ηρώων.

1995-1996
Αφού επιστρέφουν από τις διακοπές, οι φίλοι της παρέας ξανασυγκεντρώνονται στο Μετς. Ο Χάμπος , αδελφός της Παρθένας, θέλει να παντρέψει την Παρθένα με έναν φίλο του και η Παρθένα μόλις το μαθαίνει απελπίζεται και ζητά την βοήθεια της παρέας. Μέσω ενός περίπλοκου σχεδίου τελικά αρραβωνιάζεται τον Αντωνάκη και στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο παντρεύονται. Στα ανοιξιάτικα επεισόδια του 1996 η παρέα ζει ευτράπελα επεισόδια, όπως η επίσκεψη μιας κομπογιανίτισσας αισθητικού, μιας δαρμένης από τον σύζυγο της, ενός ζητιάνου που τον μεταμορφώνουν σε λόρδο, και η ινκόγκνιτο επίσκεψη της Σμαράγδας στα πλατώ της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης για να τον παρακολουθήσει. Στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης περιόδου εορτάζονται τα γενέθλια της Παρθένας, που κλείνει τα 39 ακόμη...

1996-1997
Η παρέα μπαίνει στο φθινόπωρο του 1996 με την επίσκεψη του μετροπόντικα κάτω από το Μετς, που νομίζουν ότι είναι σεισμός και τρομοκρατούνται και βγαίνουν έξω, φαινόμενοι έτσι να δρουν σε έναν εξωτερικό χώρο για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς. Έτσι εκτός από τα σπίτια των πρωταγωνιστών, σαν χώρος δράσης είναι τώρα και ένας δρόμος και ένα κατάαστημα ψιλικών, αυτό που αγοράζει η Παρθένα. Σε αυτή τη σεζόν θα ζήσουν διάφορες περιπέτειες, έναν έρωτα από τηλεφώνου της Σμαράγδας, την κατάθλιψη της Αντωνίας και την επίδραση της δόξας του Βασίλη στην οικογένεια Λαζαρίδου

1997-1998
Στο τέλος του τρίτου κύκλου η Παρθένα (Ελένη Γερασιμίδου) αποχωρεί από την σειρά και την διαδέχεται στο κατάστημα ο αδελφός της Χάμπος (Τάσος Περζικιανίδης).

---
info: Βικιπαιδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News