Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ηρακλής-Λάρισα 1-0

Το ματς είχε χαρακτήρα “ντέρμπι” και τα όσα έγιναν στο γήπεδο το απέδειξαν. Ο Ηρακλής νίκησε χάρη στο αυτογκόλ του Κουζέν ενώ η Λάρισα διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Μπλάζεκ. Με 10 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες.
Ο Ηρακλής έχει κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έφτασε στους 7 βαθμούς μετά από 3 αγώνες και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αν και δεν ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε μετά από ένα ματς με πολλά νεύρα.

Η Λάρισα ξεκίνησε δυνατά το ματς είχε τον έλεγχο του ρυθμού και έφτανε με σχετική ευκολία στην περιοχή του Ελευθερόπουλου, ο οποίος όμως ήταν σε ετοιμότητα όσες φορές κι αν χρειάστηκε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ηρακλής ευτύχισε να προηγηθεί στο 29'. Ο Λίμα εκτέλεσε φάουλ και ο Κουζέν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το αυτογκόλ επηρέασε τους παίκτες της Λάρισας που δεν μπόρεσαν στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους να απειλήσουν. Αντίθετα ο Ηρακλής σκόραρε στο 45' όμως το γκολ του Ιάκομπ ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Νταμπίζα.

Στο δεύτερο μέρος τα νεύρα έκαναν την εμφάνιση τους. Ο Ιάκομπ είχε κοκορομαχίες με τους Νταμπίζα και Ταυλαρίδη με αποτέλεσμα να υπάρχει συχνά γκρίνια προς τον διαιτητή.

Αυτός που την πλήρωσε ήταν ο Ταυλαρίδης που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Ιάκομπ.

Πριν την αποβολή η Λάρισα διαμαρτυρήθηκε δικαίως για πέναλτι του Χοσέμι πάνω στον Μπλάζεκ αλλά ο Χαραλαμπίδης δεν υπέδειξε τίποτα.

Στις καθυστερήσεις ο Μπλάζεκ πάτησε τον Παπαστεριανό, ο Πίτου Γκαρσία ζήτησε τα ρέστα και ο ρέφερι τον απέβαλε.

Η Λάρισα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ από αντίπαλο.

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός, Κομπαγιάσι (75' Στζοτ), Σίσιτς, Μάρα (59' Πίτου Γκαρσία), Ιάκομπ.

Λάρισα: Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Γκέρεμι (70' Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν (67' Σίμιτς), Ρομέου, Βελάσκο (85' Ταλ), Κανόμπιο, Μπλάζεκ.

---
ΠΗΓΗ: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News