Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τι θα δούμε απόψε 10 Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες!

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ!

Ο Ονούρ, συντετριμμένος από το χωρισμό τους, εξομολογείται στη Σεχραζάτ κάποια πράγματα για το παρελθόν του που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Η Σεχραζάτ ξέρει βαθιά μέσα της ότι πλήγωσε τον Ονούρ.
O Κερέμ ανακαλύπτει ότι ο Μπουράκ βλέπει ερωτικά τη Σεζέν και αποφασίζει να του μιλήσει. Η Μελέκ εγκαταλείπει κάθε ελπίδα να ξανασμίξει με τον Μπουράκ και πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη. Ο Αλί Κεμάλ και η Φουσούν προσπαθούν να τα ξαναβρούν, πράγμα που χαροποιεί τις κόρες τους και αγχώνει την Αχού.
Ο Γκανί ερωτεύεται. Η Μιχριμπάν και ο Χαλντούμ ξανασμίγουν. Ο Κερέμ και η Σεζέν προσπαθούν να αποκτήσουν μια υγιή οικογενειακή σχέση. Η Σεζέν αγνοεί τον Μπουράκ. Ο Ονούρ επισκέπτεται κάποιον μυστηριώδη άνθρωπο, ενώ η Σεχραζάτ προσπαθεί να βρει τρόπους για να πλησιάσει τον Ονούρ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δεχόμενη απειλές από την Μπιάνκα, η Πάτυ ζητάει από τον Λεάντρο να σταματήσει τις έρευνες για τον πατέρα της. Η μικρή θυμώνει πολύ με τη μητέρα της, γιατί δεν της είχε πει πως ο Λεάντρο πήγε μαζί της στο Μπαριλότσε.
Η Αντονέλα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μασκέ πάρτι της, όπου θα πάνε μαθητές και γονείς. Ο Κίκο και η Εμίλια ετοιμάζουν για το πάρτι ένα μιούζικαλ με τα παιδιά, όπου θα τραγουδήσει η Πάτυ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News