Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πατέρας 15χρονου "ξετρύπωσε" παιδόφιλο μέσω chat

Ο πατέρας ενός 15χρονου παιδιού στην Αγγλία μπήκε στο λογαριασμό που είχε ο γιος του στο internet και συνομιλώντας στο chat «ξετρύπωσε» ένα παιδόφιλο.

Επί μέρες ο πατέρας προσποιούνταν ότι είναι ο γιός του και έκανε πολλές συνομιλίες με έναν 29χρονο, πριν κανονίσει ερωτικό ραντεβού σε ένα παρκινγκ αυτοκινήτων.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι, αφού ο πατέρας ήθελε μεν να γνωρίσει τον συνομιλητή του ...γιου του, άλλά όχι με ερωτική διάθεση, καθώς ήταν κομματάκι αγριεμένος.

Ο πατέρας, ο οποίος τυχαίνει να είναι και κάπως εύσωμος, μετά τις συστάσεις δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να παραδώσει τον παιδόφιλο στα χέρια των αστυνομικών. Εκεί ο 29χρονος με τη ...χείρα βοηθείας του οργισμένου πατέρα, άνοιξε τελικά την καρδία του και παραδέχθηκε τις σεξουαλικές προθέσεις του.

Τα πράγματα πήραν την σειρά τους και το δικαστήριο του Derby Crown καταδίκασε τον δράστη σε τρία χρόνια κοινωνικής εργασίας.

Ο δικαστής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει πως κατάφερε ο παιδεραστής να πλησιάσει το παιδί, μετά από την πρώτη συνομιλία που είχαν στο MSN, σε διάλειμμα του σχολείου. Αυτή η απλή και μοναδική συνάντηση ήταν αρκετή για να τρομοκρατηθεί ο νεαρός και να μιλήσεις τελικά στους καθηγητές και τους γονείς του.

---
Πηγή: madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News