Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σοκ στον Καναδά: φωτογραφίες και βίντεο από ομαδικό βιασμό 16χρονης κάνουν το γύρο του Διαδικτύου

Ο βιασμός της κοπέλας έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε rave party στον Καναδά. Σύμφωνα με την αστυνομία το 16χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από μία ομάδα ανδρών, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών – δεν ξεκαθαρίζεται αν της έδωσαν ναρκωτικά με στόχο να τη βιάσουν ή αν τα είχε πάρει μόνη της.
Το περιστατικό όχι μόνο δεν το κατήγγειλαν ή δεν το σταμάτησαν, αλλά το φωτογράφιζαν και το βιντεοσκοπούσαν παρευρισκόμενοι.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο BBC ότι “τώρα το θύμα πρέπει να ξαναζεί το δράμα που έζησε ξανά και ξανά". "Κατεβάζουμε τις φωτογραφίες και ξαφνικά τις βλέπουμε να έχουν μοιραστεί σε άλλες σελίδες, με αποτέλεσμα να τις βλέπει όλο και περισσότερος κόσμος” τόνισε, λέγοντας ότι όσοι ανεβάζουν τις φωτογραφίες θα διωχνούν για παράβαση της νομοθεσίας για πορνογραφία ανηλίκων.

---
ΠΗΓΗ: filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News