Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Καβάλα-Παναθηναϊκός 2-2

Η Καβάλα αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο σκορ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και στο τέλος μάλλον χαρούμενος πρέπει να είναι που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2.

Το ματς στο “Ανθή Καραγιάννη” ήταν εξαιρετικό. Πολύ καλός ρυθμός, 4 γκολ, αρκετές ευκαιρίες και σασπένς μέχρι το τέλος. Ο Παναθηναϊκός άφησε 2 βαθμούς κόντρα σε μία ομάδα που διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη και θα μπορούσε να την είχε πάρει.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Νιόπλια αφού στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Βαγιέχο, ο Σισέ με όμορφο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική η ασίστ του Σωτήρη Νίνη.

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ο Παναθηναϊκός έριξε κατακόρυφα το ρυθμό του. Η Καβάλα αναθάρρησε και έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Νταρσβίλ νικήθηκε από τον Τζόρβα και στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι είχαν 2 δοκάρια στην ίδια φάση. Πετκάκης και Ντουγκλάο στάθηκαν άτυχοι αφού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο σουτ και στην κεφαλιά που επιχείρησαν.

Το μομέντουμ ήταν με τους γηπεδούχους και στο 30' ήρθε η ισοφάριση. Ο Ντουγκλάο νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και έφερε το ματς στα ίσα.

3 λεπτά αργότερα οι “αργοναύτες” έκαναν την ολική ανατροπή. Ο Νταρβίλ με κεφαλιά ψαράκι έφερε τα πάνω κάτω στον αγώνα.

Οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο Νιόπλιας έριξε τον Λουίς Γκαρσία στο ματς και ο Παναθηναϊκός ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Αν και πίεζε δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Βαγιέχο. Αντίθετα η Καβάλα βρήκε χώρους και έβγαλε μία εκπληκτική αντεπίθεση στο 76'. Ο Τζόρβας όμως αντέδρασε σωστά σε δύο χρόνους σώζοντας τον Παναθηναϊκό.

3 λεπτά αργότερα ο γεννημένος σκόρερ, Τζιμπρίλ Σισέ με εκπληκτικό άλμα νίκησε τους αντιπάλους του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Η Καβάλα επιβεβαίωσε ότι αποτελεί τον κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία, αποσπώντας δίκαια το 2-2.

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τη δεύτερη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη.

Καβάλα: Βαγιέχο, Πετκάκης (67' Ντικρόκ), Οικονόμου, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Ονουάτσι (77' Χργκόβιτς), Αμντούν, Βουξίτσεβιτς, Νταρσβιλ (55' Ογκμπέτσε)

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμπσόνγκ (71' Κατσουράνης), Καντέ, Νίνης, Σισέ, Γκοβού (46' Λουίς Γκαρσία), Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος (60' Ιωαννίδης), Βύντρα, Καραγκούνης


---
ΠΗΓΗ: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News