Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Καραμάνης - Μουμτζιδέλης: Ποιος από τους 2 θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης;

ΟΙ ΔΥΟ "ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
Με τη διαδικασία του γκάλοπ θα γίνει τελικά η επιλογή του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Πέλλας για το ΠΑΣΟΚ!

Η απόφαση λήφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα με τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, τους τρεις βουλευτές του νομού μας και τον γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής κ. Τσαβδαρίδη.

Η απόφαση αφορά σε δημοσκόπηση μεταξύ των κυρίων Καραμάνη και Μουμτζιδέλη, η οποία ξεκίνησε σήμερα.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν την σύσκεψη, το Aridaia News είχε την αποκλειστική πληροφορία ότι ο Μιχάλης Καραμάνης θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Σήμερα, το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται, κατά το ήμισυ τουλάχιστον, καθώς μπορεί να μην έχει την «απευθείας ανάθεση» του κόμματος, όμως είναι ένας από τους δύο πιθανούς για αυτή τη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News