Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Φίλιππος Φλαμουριάς - Ηρακλής Γαρεφειού 3 - 6

Με το εντυπωσιακό 3-6 απέδρασε ο Ηρακλής από το γήπεδο της Φλαμουριάς.Έχοντας τον έλεγχο σε ολόκληρο το παιχνίδι, οι παίχτες του Γηραιού πήραν μια σημαντική νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

ΦΑΣΕΙΣ- ΓΚΟΛ
Στο 1' κιόλας λεπτό από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο Σίσκος προσπάθησε να τον κρεμάσει με πλασέ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά αυτός μπλόκαρε λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας του.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Φλαμουριά έρχεται στο 8΄ όταν ο Τσενεκλίδης μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Παρασκευά.
Στο 10' ο Μάρκου Μ. πλασάρει και αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Φλαμουριάς Παύλου.
Στο 27΄ μετά από ωραία μπαλιά του Κόγιου Σ. ο Μάρκου Μ. κάνει το 0-1.
Στο 34' σουτ-βολίδα του Μπίνου Α. έξω από την περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου.
Στο 37΄ο Μπίνος Α. με ατομική προσπάθεια περνάει και τον τερματοφύλακα Παύλου και ο Μάρκου Μ. σε κενή εστία κάνει το 0-2.
Με την έναρξη του Β΄μέρους ο Κόγιος Γ. με ατομική προσπάθεια ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 48΄ λόγω ολιγωρίας της άμυνας του Γαρεφείου, ο Καθρέπτης μειώνει σε 1-3.
Στο 53' δυνατό σουτ του Κόγιου Γ έξω από την περιοχή μπλοκάρει ο Παύλου.
Δύο λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 55', Κόγιος Γ. και Σίσκος Θ. αλλάζουν πολύ γρήγορα την μπάλα αλλά το σουτ του τελευταίου μπλοκάρει για άλλη μια φορά ο τερματοφύλακας της Φλαμουριάς Παύλου.
Στο 62' εκτέλεση κόρνερ του Μάρκου Μ. και ο Σίσκος Θ. από κοντά κάνει το 1-4.
Στο 74. ο Κόγιος Σ. σπάει το τεχνικό οφ-σάιντ των γηπεδούχων και κάνει το 1-5.
Στο 79' κόρνερ για τη Φλαμουριά από τον Πέτκο και ο Παπαϊωάννου με σουτ κάνει το 2-5.
Στο 85΄και πάλι ο Μπίνος Α. με τις γνωστές του κούρσες περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, πασάρει στον Κόγιο Σ. και αυτός σε κενή εστία δεν δυσκολεύετε να κάνει το 2-6.
Στο 91' μετά από εκτέλεση κόρνερ της Φλαμουριάς, ο Πέγιος Α. θα στείλει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το σκορ 3-6.


Διακριθέντες για την ομάδα του Γαρεφείου:
Μπίνος Α.-Μάρκου Μ.-Κόγιος Σ. και Κόγιος Γ.


Συνθέσεις:
Φίλιππος: Παύλου-Νικολαΐδης(46' Γιάντσης)-Γκιούσμης-Τσενεκλίδης-Παπαδόπουλος-Παπαϊωάννου-Φωτιάδης-Πέτκος-Τότλης-Μπόιτσης-Καθρέπτης.

Ηρακλής; Παρασκευάς-Μάρκου Π.-Γιάντσης Γ.-Κόγιος Π.(35' Τουρλάκης Ε.)-Μπίνος Α.-Σίσκος-Μάρκου Μ.-Κόγιος Γ.-Κόγιος Σ.(87' Πέγιος Α.)-Τουρλάκης Ι.(85' Μπίνος Δ.)- Μάρκου Α.

---
Πηγή: iraklisgarefioy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News