Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλικός αγώνας στο Μεγαπλάτανο: Δόξα Μεγαπλατάνου – Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού 4-6

Σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο Μεγαπλατάνου λόγο του τοπικού πανηγυριού του χωριού και της γιορτής της ομώνυμης εκκλησίας του Αγίου Ευσταθίου , η τοπική ομάδα Δόξα υποδέχθηκε την ομάδα των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Εδεσσαϊκού από την οποία ύστερα από ένα παιχνίδι με εναλλαγή στη διακύμανση του σκορ ηττήθηκε με σκορ 4-6(ημίχρονο 0-2).
Ήταν μία αξιέπαινη εκδήλωση στην οποία ανταποκρίθηκε η ομάδα των Παλαίμαχων δείχνοντας ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει το μόνο το αγωνιστικό μέρος αλλά και αυτό το εξωαγωνιστίκο-κοινοτικό μέρος.

Τα γκολ της συνάντησης σημείωσαν:
0-1 Μεσημερλής
0-2 Πασσαλής
0-3 Πασσαλής
1-3 Μίζογλου
2-3 Μιχαηλίδης
3-3 Σεφερίδης Ν.
4-3 Σεφερίδης Ν.
4-4 Τζούρτζος
4-5 Τσολάκοβιτς
4-6 Τσαντηρίδης
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής κ. Γ.Μιχαηλίδης.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:
Δόξα Μεγαπλατάνου(Λαζάρου) : Σεφερίδης, Μίζογλου, Αδέμης, Παρμανίδης, Παπανικολάου Ρ. , Βελούδης, Αντωνίου, Άλτης, Παπανικολάου Ν. , Μιχαηλίδης, Μιχαλάκης.
Στο β’ ημίχρονο και οι : Τσέπος, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Σεφερίδης Ν. , Κουκουλίδης , Καλογιάννης, Καϊλάρης.

Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού(Τσαντηρίδης) : Σταφύδας, Γιόντης, Καραϊσαρίδης, Μεσημερλής, Πολατίδης, Νούσιας, Χαραλάμπους, Παυλίδης, Πασσαλής, Τσολάκοβιτς, Τζουμάγκας.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαλουμίδης, Παπαχρήστου, Κλειντσινίκος, Τσαντηρίδης, Κόλετ, Τζούρτζος , Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News