Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

"Είδα τον πατέρα μου να ασελγεί σε 5χρονη"

Σοκ και ανατριχίλα μέχρι και μέσα στο δικαστήριο προκάλεσε η κατάθεση πασίγνωστης τηλεοπτικής παραγωγού η οποία με λεπτομέρειες περιέγραψε όσα η ίδια είχε δει… «Πέρυσι τον Μάιο μπήκα στο σπίτι κι έπιασα τον πατέρα μου να ασελγεί εις βάρος του παιδιού της Αλβανίδας που τον φρόντιζε. Είχε εξαναγκάσει τη μικρή σε ασελγείς πράξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά η 38χρονη και πρόσθεσε: «Με την ανοχή της Αλβανίδας μητέρας αλλά και της μεγαλύτερης κόρης της, ηλικίας 18 ετών, ο πατέρας μου ασελγούσε πάνω στο κοριτσάκι δίνοντάς τους κάποια ανταλλάγματα».


Η συγκλονιστική όμως κατάθεση της 38χρονης δεν σταματά εδώ… «Ο πατέρας μου είχε την ίδια εγκληματική συμπεριφορά εδώ και χρόνια. Τα ίδια έκανε και στις μικρότερες ξαδέρφες μου, οι οποίες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Ήταν άρρωστος. Ευτυχώς σήμερα κατάφεραν και έχουν ξεπεράσει τα όσα είχαν ζήσει και έχουν κάνει τη δική τους οικογένεια».


Η υπόθεση ήρθε στο φως πέρυσι τον Μάιο όταν η τηλεοπτική παραγωγός κατήγγειλε στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβαιναν στο πατρικό της σπίτι. Οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα της, την Αλβανίδα και τη 18χρονη κόρη της που έβλεπε τι περνούσε η μικρή της αδερφούλα και παρέμενε θεατής.


Η μητέρα της 5χρονης και ο ηλικιωμένος πατέρας της είχαν κριθεί προφυλακιστέοι ενώ η 18χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.


Στο εδώλιο τώρα κάθονται και οι τρεις τους… Η πρώτη μέρα της δίκης ολοκληρώθηκε και αναμένεται να συνεχιστεί στις 11 Οκτωβρίου.


---
ΠΗΓΗ: Εspresso, Madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News