Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ντουέτα που άφησαν εποχή (μέρος 1ο)

Ήταν και συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας show biz. Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Υποδεχτήκανε το έτος 1997 με μία πρόταση γάμου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και το soundtrack του έρωτά τους ήταν το αξέχαστο ντουέτο με τίτλο «Ζήσαμε».

«Αχάριστη και αλάτισα» αποκαλούσε ο Βασίλης Καρράς την Δέσποινα Βανδή και εκείνη του απαντούσε πως «η κολόνια τους δεν κράτησε για χρόνια και το άρωμα της έφυγε γρήγορα απ’ τα σεντόνια». Και έτσι γεννήθηκε μία τεράστια επιτυχία που έφερε τη Δέσποινα στα… «όριά της». Οι δυο τους συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης τους καριέρας και σε πολλά άλλα ντουέτα.

«Μίλα μου, ναι μίλα μου» αναφωνούσε ο Κώστας Καραφώτης σε κάποιο από τα live του Fame Story 2. Και η Μάρω Λύτρα του απαντούσε με πάθος «θα σου πω, ναι θα σου πω». Τότε ζούσαν έναν τεράστιο έρωτα ο οποίος όμως δεν είχε αίσιο τέλος. Τα παρασκήνια της εποχής οργίαζαν, καθώς τη βραδιά που είπαν αυτό το τραγούδι άργησαν να ανέβουν στη σκηνή, δίνοντας τροφή για σχόλια στις απανταχού παρόν κουτσομπόλες. Τελικά ποτέ δεν μάθαμε τι κάνανε πριν βγούνε στο stage και τι τους καθυστέρησε…

Το «Σ’ αγαπώ» τραγούδησαν οι Πρωτοψάλτη και Ρέμος. Ένα τραγούδι που ακόμη και σήμερα ακούγεται σε περιπτώσεις έρωτα, πάθους, χωρισμού που δεν έκλεισαν ακόμα οι πληγές…

«Εύφλεκτα υλικά» αναφωνούσαν οι Δέσποινα Βανδή και Τόλης Βοσκόπουλος, προς χάριν της μεγάλης τους επιτυχίας. Θυμάστε; Και λίγο αργότερα, όταν ξανασμίξανε από τη χαρά τους φώναζαν «Ακόμα μια φορά μαζί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News