Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ποιοι ήταν στα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας - Δείτε φωτογραφίες!

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγα λεπτά τα εγκαίνια του Κέντρου Αντισφαίρισης Αριδαίας στο Αθλητικό Κέντρο Πιπεριάς!!

Η αθλητική εγκατάσταση έγινε με πρωτοβουλία τοπικών παραγόντων και υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του δήμου Αριδαίας και την πολύτιμη βοήθεια της Νομαρχίας Πέλλας. Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης συνοδεία κάποιων εκ των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων και ο πρώην Βουλευτής Γιώργος Πασχαλίδης, ο οποίος δεν ξεχνά το καθήκον του και βοηθά με κάθε τρόπο τον τόπο μας ακόμη και τώρα που δεν έχει «αξιώματα». Επίσης, εκεί ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Θεόδωρος Χαρανίδης με κάποιους εκ των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων. Πολλοί ήταν και οι αθλητικοί παράγοντες που ήταν στην εκδήλωση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Ζέρζης συζήτησε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων με τον κ. Πασχαλίδη, όπως βλέπετε σε κάποιες από τις φωτογραφίες. Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Πασχαλίδης ήταν από τους ανθρώπους που οραματίστηκαν το συγκεκριμένο έργο. Αξίζει να σημειωθεί ότι χωρίς την αγάπη και την προσπάθεια των μελών και του προέδρου του ομίλου αντισφαίρησης το μεγάλο αυτό έργο δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ!??? ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑ. ΜΠΡΑΒΩΩΩ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ekei sto a.n. eiste grhgoroi. syxgxarhthria re paidia! panta ta kalytera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΕΝΤΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονο ο πασχαλίδης άξιζε να γίνει δήμαρχος σε αυτόν τον τόπο.. όμως επειδή είναι επιθυμία του να μη κατεύει, πρέπει να το σεβαστούμε!!!!!!! γιώργο προχώρα. η αλμωπία σε έχει ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμπνευστής αυτού του έργου ήταν ο Χατζηδημητρίου όταν έφτιαξε για πρώτη φορά στο δήμο Αριδαίας γήπεδα τένις,Δε θα ξεχάσω καποιους κατοίκους της Πιπεριάς που σήμερα καμαρώνουν για το έργο αυτό,όταν εβριζαν χυδαιότατα το δημοτικό συμβουλο τότε της Πιπεριάς,γιατί τα μηχανήματα ξεκινώντας τις εργασίες χρειάστηκε να ξεριζώσουν μερικούς θάμνους.
    Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια και στις επόμενες δημοτικές αρχές καθώς και στη διοίκηση του ομίλου για το αποτέλεσμα που όλοι σήμερα απολαμβάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στο Aridaia news.
    Δυστυχώς δε μπορώ να τη χαρακτηρίσω δημοσιογραφική, γιατί οι πληροφορίες είναι επιλεγμένες.
    Ημουν κι εγώ εκεί και είδα και τον κο Πασόη.Ήμουν κι εγώ εκεί και είδα τον κο Πασχαλίδη να μιλάει με όλους τους παρευρισκόμενους υποψηφίους και μη.
    Ήμουν κι εγώ εκεί και είδα υποψηφίους να κορδώνονται για την ολοκλήρωση ενός έργου, που μέχρι χθες δεν είχαν πατήσει το ποδαράκι τους ή το γοβάκι τους αν προτιμάτε.
    Ήμουν και θα είμαι εκεί, γιατί οι "γραφικοί" και "νεόπλουτοι" -όπως πολλές φορές χαρακτηρίστηκαν οι άνθρωποι του ομίλου- αγαπούν και προσπαθούν να διαδώσουν ένα άθλημα και καθημερινά αγωνίζονται για να διατηρούν το χώρο ως ένα στολίδι της περιοχής.
    Αλήθεια, μπορεί κάποιος από τους υποψηφίους που παρευρέθηκαν, να μας πληροφορήσει για το αποτέλεσμα του τελικού;

    *Ελπίζω το σχόλιο να "επιπλεύσει" και να μην πνιγεί στην πορεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε,

    Κανένα σχόλιο που δεν προσβάλει δε «πνίγεται» στο Aridaia News. Θέλω να σε ενημερώσω ότι επειδή ήμασταν εκεί δεν είδαμε τον κ. Πασόη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Άλλωστε αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ωστόσο, αν ήρθε όταν εμείς φύγαμε τότε ζητάμε συγνώμη. Όμως δεν μπορούμε να είμαστε πάντα και παντού γιατί εκτός από δημοσιογράφοι είμαστε και άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Αν γνωρίζεις τον κ. Πασόη προσωπικά θα γνωρίζεις ότι έχουμε έρθει σε επαφή μαζί του πολλές φορές όπως και με όλους του υποψηφίους. Σε ευχαριστούμε για την παρατήρηση και ζητάμε συγνώμη για την ενδεχόμενη παράληψη!

    Aridaia News

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συνεχιστε την αριστη δημοσιογαρφια.
    ειστε αξιοι συχαρητηριων.
    ειναι γνωστο οτι ο Μπινοσ επιλεγει να βουλώνει τρυπεσ που δημιουργηθηκαν επι δημαρχιασ του , ειναι γνωστο οτι ο μπινοσ επΙλεγει να αδιαφορει και να απαξιωνει τον τυπο, ειναι γνωστο οτι ο μπινοσ αποφευγει να εμφανιζεται μαζι με αλλουσ υποψηφιουσ.
    ειναι ηδη εκλεγμενοσ και δεν τον απασχαλουν τα μικροθεματα.
    εχει δουλεια και στο ιατρειο του

    ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ
    ΚΥΡ ΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News