Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Λύση της τελευταίας στιγμής για το ΓΕΛ Αριδαίας - Τι λέει ο κ. Κοφτερός!

Λίγες μόνο μέρες απομένουν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και το στεγαστικό πρόβλημα του Γενικού Λυκείου Αριδαίας παραμένει άλυτο.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον δήμαρχο Αριδαίας και άλλους αρμόδιους φορείς, λήφθηκε μία πολύ πρόχειρη λύση για το σοβαρό θέμα: Δύο από το τμήματα του ΓΕΛ θα στεγάζονται στο 2ο ΕΠΑΛ Αριδαίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Σταύρος Κοφτερός, μιλώντας στο Aridaia News δήλωσε πως «ο Σύλλογος διαπιστώνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι χειρότερη από την περσινή». Κατά τη συνομιλία μας ο κ. Κοφτερός αναφέρθηκε στους αρμόδιους φορείς οι οποίοι όπως είπε «άφησαν τη χρονιά να περάσει και προσπαθούν την τελευταία στιγμή να διορθώσουνε το πρόβλημα». Και συνέχισε λέγοντας πως υπήρξε «υστέρηση και παραλήψεις από την μεριά των υπευθύνων».

Παρά την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, οι αρμόδιοι ακόμη πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το Aridaia News κατακρίνει αυτή τη στάση και ζητά άμεσα λύσεις που να ανταποκρίνονται στην εποχή που ζούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News