Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Εσωτερικά προβλήματα στον συνδυασμό του Δ.Πασόη!

Πολλοί είναι οι «ψίθυροι» που διαρρέουν από την παράταξη του Δημήτρη Πασόη, σχετικά με παρασκηνιακούς καυγάδες μεταξύ αρχηγού και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Μία αντιπαράθεση λίγο έλειψε να δημιουργήσει νέο κύμα αντιπαραθέσεων. Κάποιος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του κ. Πασόη, μετά από παρατήρηση που δέχτηκε από τον τελευταίο, προσπάθησε να σπάσει στα δύο τον συνδυασμό. Μπήκε μάλιστα στη διαδικασία να δημιουργήσει μία νέα κλίκα η οποία να κατέβαινε ανεξάρτητη στις εκλογές. Πράγμα που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τον συγκεκριμένο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο το κλίμα είναι βαρύ εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα παλαιότερα είχε εκδηλωθεί από συνυποψήφιό του μία έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Στη λίστα των υποψηφίων που θα στηρίξουν τον Δημήτρη Πασόη προστείθεται και ο κ Βασίλης Κανονίδης.

9 σχόλια:

  1. EXEI NA PESEI PIKRA.
    AKOMH DEN EIDAME TIPOTA ME TO PSIFODELTIO TOY PASOH.
    EPONTAI TA XEIROTERA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΨΗΘΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIATI HTAN KALESMENOS O XARANIDHS STO GAREFI SE DHMOSIA SYNEYRESHPRIN 3 HMERES ME 7 PROSOPA APO TON ANTIPALO POLITIKO XORO?

    GIATI O MPOYRAS EVGAZE "KAPNOYS" APO TO DIPLANO TRAPEZI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΞΥΜΩΡΟ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PANTOS O MPINOS OSO PAEI OLO KAI PERISSOTERO MOIAZEI ME TO MAYRIGIALOYRO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Μπινος οσο παει ειναι πιο δυνατος..ο δε ζερζης ειναι πλεον κενος σε πολλα χωρια και προσωρα απο οτι ακουμε σε προσθεσεις ατομων απλα για να συμπληρωσει τον συνδυασμο..ακομα και λεφτα ακουσαμε οτι εδωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το συγκεκριμενο μπλογκ δεν δημοσιευει ολα τα αρθρα.Προσβαλει αυτο την ελευθερια της γνωμης και κατευθυνει τα πραγματα .Κριμα νεοι ανθρωποι να νομιζουν οτι εχουν επιπεδο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ site ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News