Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τι λέει ο αντινομάρχης Χ.Παυλίδης για το πρόβλημα του ΓΕΛ Αριδαίας!

Οι τελικές αποφάσεις πάρθηκαν για την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος του Γενικού Λυκείου Αριδαίας!!

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον αντινομάρχη Χαράλαμπο Παυλίδη ο οποίος μας μίλησε για την απόφαση να χρησημοποιηθούν τρεις αίθουσες του ΕΠΑΛ για την ευρυθμία του ΓΕΛ. Όπως είπε «ακόμη και αν δεν είναι η καλύτερη λύση, είναι μία λύση που πρέπει να ληφθεί». Ο κ. Παυλίδης αναφέρθηκε και στο πρακτικό κομμάτι αυτής της «μετακόμισης» λέγοντας πως στον χώρο του ΕΠΑΛ που θα στεγάζονται μαθητές του ΓΕΛ, θα υπάρχει υπεύθηνος καθηγητής, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών. Επίσης, αναφέρθηκε και στη λύση που προτάθηκε στο παρελθόν όμως δεν εφαρμόστικε, να συμπτυχθούν τα δύο ΕΠΑΛ σε ένα και το ένα κτήριο να γίνει 2ο ΓΕΛ. Ο αντινομάρχης τοποθετήθηκε σε αυτήν την πρόταση λέγοντας πως «μπορεί να είναι λύση, όμως δεν είναι η κατάλληλη», καθώς προορίζεται και εκείνο για παιδιά με ίσες ευκαιρίες. Σχετικά με την καθυστέρηση λήψεως μιας σοβαρής απόφασης απάντησε πως «αν η Νομαρχία είχε διαθέσιμο οικόπεδο θα το αξιοποιούσε νωρίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News