Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Αγιασμός με "παρατράγουδα" στο Λύκειο Αριδαίας;

-Τη νέα σχολική χρονιά θα υποδεχτούν αύριο Δευτέρα μαθητές, καθηγητές και γονείς όλης της χώρας.
-Στα σχολεία θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός ο οποίος σηματοδοτεί την πρώτη μέρα στο σχολείο.
-Και τα σχολεία της Αριδαίας στο ίδιο κλήμα.
Στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας, όπου θα βρεθεί ο Δήμαρχος Αριδαίας, αναμένονται αντιδράσεις γα την απόφαση της ματακίνησης τριών τμημάτων στο ΕΠΑΛ.
Όπως μας είπε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σταύρος Κοφτερός, «θεωρούμε τουλάχιστον αστεία τη λύση που προτάθηκε για μεταφορά δύο τμημάτων του ΓΕΛ στο 1ο ΕΠΑΛ, πρόταση υποδεέστερη από την προηγούμενη που προέβλεπε μεταφορά έξι τμημάτων και απορρίφθηκε από καθηγητές, μαθητές και γονείς, και θα αγωνιστούμε για την υλοποίηση της πρότασης που εδώ και ένα χρόνο καταθέσαμε, πρόταση ρεαλιστική, δίκαια και αποτελεσματική έως την οριστική λύση του προβλήματος που είναι η ανέγερση νέου κτιρίου».

Ο δήμαρχος Αριδαίας, μιλώντας στο Aridaia News είχε εξηγήσει πως «η ένταξη ενός νέου διδακτηρίου δεν θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, καθώς το ΕΣΠΑ δεν είχε “ανοίξει” τα μέτρα για την κατασκευή σχολικής στέγης».

Τέλος, σε επικοινωνία που είχαμε με τον Χαράλαμπο Παυλίδη, ο αντινομάρχης αναφέρθηκε στην απόφαση για την μεταφορά τμημάτων στο ΕΠΑΛ λέγοντας πως «ακόμη και αν δεν είναι η καλύτερη λύση, είναι μία λύση που πρέπει να ληφθεί».

Εμείς ευχόμαστε να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές, έτσι ώστε η σχολική χρονιά να κυλίσει χωρίς εντάσεις και αλληλοκατηγορίες που αποσυντονίζουν τον μαθησιακό πληθυσμό. Επίσης, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, καθηγητές και γονείς!
---
Του Σταύρου Βαφειάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News