Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τι είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην ομιλία της Αριδαίας!

"ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ"!!

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην ομιλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Αριδαία. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νομού Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, μίλησε τόσο για την επόμενη μέρα των εκλογών, όσο και για τις κατηγορίες και κακεντρέχειες που δέχεται.

Όπως είπε «δεν υποσχόμαστε έργα που δεν μπορούμε να κάνουμε». Αναφερόμενος στο τουριστικό ενδιαφέρον της περιοχής, ζήτησε να εργαστούμε «ενωμένοι, γιατί όλοι μαζί θα αναπτύξουμε τον τουρισμό».

Επίσης, σχολίασε τον πολιτικό του αντίπαλο Μάρκο Μπόλαρη, λέγοντας πως «θα κάνουμε πολιτισμένο αγώνα, αρκεί να τον αφήσουν». Δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην φράση του κ. Μπόλαρη «εγώ δεν θέλω να παίξω σε έργο, θέλω να κάνω έργο». Η απάντηση Ψωμιάδη ήρθε σε μορφή ερώτησης: «Ποιο είναι το έργο; Που κόβουν από τη σύνταξη της γιαγιάς και του παππού; Εμείς απέναντι σε αυτά που λέει ο κ. Μπόλαρης, έχουμε να επιδείξουμε έργο. Οκτώ χρόνια στη Θεσσαλονίκη εκτελέσαμε 1.000 τεχνικά έργα».

Τα βέλη του Νομάρχη Θεσσαλονίκης στράφηκαν και κατά των πολιτικών αρχηγών. Όπως είπε «δεν θα συρθώ πίσω από κανένα πολιτικό αρχηγό. Εμένα αφέντης μου είναι ο λαός. Από αυτόν παίρνω δύναμη. Την ώρα που υποφέρει ο κόσμος, δεν θα βάλω τα κόμματα μπροστά».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μίλησε και για τον δήμαρχο Αριδαίας Πέτρο Ζέρζη, ο οποίος ήταν στην ομιλία. «Έχετε έναν πετυχημένο δήμαρχο. Ότι μπορεί το κάνει».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταχειροκροτούμενος και εμφανώς συγκινημένος, είπε την εξής φράση: «Είστε οι Μακεδόνες της καρδιάς μου και είμαι ο Μακεδόνας της καρδιάς σας».

---
Ρεπορτάζ: Σταύρος Βαφειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News