Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Αυτό θα είναι το εκλογικό κέντρο του Πέτρου Ζέρζη!

Λίγες βδομάδες απέμειναν μέχρι τις εκλογές και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλμωπίας – και πάσης Ελλάδας – ψάχνουν να βρουν που θα στεγάσουν την… αγάπη των ψηφοφόρων τους. Ψάχνουν δηλαδή να βρουν τα εκλογικά κέντρα – «στρατόπεδά» τους.

Ο Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης, βρήκε το δικό του. Το εκλογικό του κέντρο θα στεγάζεται στο παλιό super market «Μελισσανίδης».

Περιμένουμε να μάθουμε και τα εκλογικά κέντρα των υπόλοιπων υποψηφίων και να σας μεταφέρουμε τα νέα πάντα πρώτοι!

4 σχόλια:

  1. PLAKA KANETE...? ARXIZW NA DAKRIZW... SOAVRH EIDHSH ... ANTI NA KRAXETE TO DHMARXO GIA TO ERGO TOU OPWS KAI OLOUS TOUS ALLOUS THS ANTIPOLTEUSHS ASXOLEISTE ME TO POU THA EINAI TO EKLOGIKO KENTRO... EINAI DYNATON??? (EIMAI SIGOUROS OTI TO SXOLIO DEN THA DIMOSIEUTHEI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To εκλογικό κέντρο του Πασόη είναι ήδη ανοιχτό εδω και 1,5 βδομάδα στον δρόμο της Αστυνομίας απέναντι από την παλιά ηχοκίνηση..
    Άρα άτοπη η είδηση περιμένουμε να μάθουμε και τα εκλογικά κέντρα των υπολοίπων... γιατί έχω την εντύπωση ότι παίζετε μόνο Ζέρζη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TELIKA MONON APO TO XARANIDH PERIMENOYME XAHRI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News