Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ο Π.Ζέρζης απαντά για το στεγαστικό πρόβλημα του ΓΕΛ Αριδαίας!


"ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"!!

Τη δική του απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης για το στεγαστικό πρόβλημα του Γενικού Λυκείου Αριδαίας. Ο κ. Ζέρζης μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News, απάντησε σε αρκετά καίρια ερωτήματα που αφορούν στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος. Όπως αποκάλυψε, «τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η οριστική παραχώρηση 15 στρεμμάτων πίσω από το φυτώριο του δήμου, που προορίζονται για την ανέγερση 2ου Γενικού Λυκείου και 2ου Γυμνασίου Αριδαίας». Ο δήμαρχος ανέφερε ότι αυτά είναι τα κτήρια που έχουν προτεραιότητα, καθώς από τη μία «το 2ο Γυμνάσιο βρίσκεται σε μία στρατιωτική αποθήκη και θα πρέπει κάποια στιγμή να πάει σε σύγχρονο κτήριο» και από την άλλη «το 2ο Γενικό Λύκειο θα δώσει μακροπρόθεσμη και οριστική λύση στο στεγαστικό πρόβλημα». Ο κ. Ζέρζης τόνισε πως από το 2008 εκκρεμεί αίτημα ίδρυσης του 2ου Γενικού Λυκείου. Επίσης, εξήγησε ότι «η πιο μεσοπρόθεσμη λύση είναι η κατασκευή προκάτ κατασκευών» οι οποίες όμως δεν μπορούν να είναι έτοιμες πριν από 3 – 6 μήνες. Ο Δήμαρχος Αριδαίας δεν παράλειψε να ξεκαθαρίσει πως «η κατανομή του μαθησιακού πληθυσμού δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου, άλλα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και του Νομάρχη». Η απάντησή του σχετικά με τους λόγους που δεν προνόησε νωρίτερα ο δήμος ήταν ότι «η ένταξη ενός νέου διδακτηρίου δεν θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, καθώς το ΕΣΠΑ δεν είχε “ανοίξει” τα μέτρα για την κατασκευή σχολικής στέγης». Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως «όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το πρόβλημα, και πρέπει να λυθεί».

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΚ. ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 3-6 ΜΗΝΩΝ (ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΑΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟ 2009 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΜΥΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΥΠΟ ΠΙΟ ΕΥΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΕΣ; Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ 1 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΗ; ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝς ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ!!!ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΖΗ, ΚΑΙ 500 ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News