Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ο Μ.Σπελέτας μιλά για το νέο περιβαλλοντικό έργο στην Αριδαία!

Αξιόλογα βήματα περιβαλλοντικής «ανάπτυξης», κάνει ο Δήμος Αριδαίας!

Τον τελευταίο καιρό έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία της πόλης «μπλε» κάδοι ανακύκλωσης, με σκοπό τη συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων συσκευών από τους απλούς πολίτες της πόλης μας. Έτσι η Αριδαία γίνεται πιο «φιλόξενη» προς το περιβάλλον και τα σκουπίδια δεν πάνε χαμένα.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον κ. Ματθαίο Σπελέτα, ο οποίος είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σε θέματα σχετικά με την καθαριότητα και το περιβάλλον.

Όπως είπε, «προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής από την αρχή της θητείας μας ήταν η προστασία του περιβάλλοντος. Στα πλαίσια αυτά προχωρήσαμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να εφαρμόσουμε στον δήμο μας εναλλακτικά συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων. Σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τρία διαφορετικά συστήματα ανακύκλωσης. Αυτό των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, μπαταριών και το τελευταίο διάστημα αυτό των συσκευασιών. Ειδικά όσο να αφορά στο τελευταίο, το οποίο εφαρμόζεται τις τελευταίες μέρες στο δήμο μας, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς εισπράττουμε την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος είναι μία υπόθεση που αφορά όλους μας».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News