Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα του Θεόδωρου Θεοδωρίδη για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητές Μαθήτριες – Αγαπητοί μαθητές

Μια ακόμη νέα σχολική χρονιά ξεκινά. Γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και ενθουσιασμό για την κατάκτηση νέων γνώσεων και την επίτευξη καινούριων στόχων.
Για να κατακτηθούν όμως όλα αυτά, απαιτείται μελέτη, υπομονή και επιμονή.
Χρειάζεται από μέρους σας, εγρήγορση και προσπάθεια, ζήλος και αγάπη για τη μάθηση. Μια μάθηση που δεν θα σας προσφέρει στείρες γνώσεις, αλλά θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις νέες απαιτήσεις των καιρών και θα πλουτίσει την προσωπικότητά σας με αρετές.
Εύχομαι λοιπόν καλή δύναμη, όρεξη για μάθηση και δουλειά, μα πάνω απ’ όλα εύχομαι να μη λείψει ποτέ από το βλέμμα σας η αισιοδοξία και η χαρά της ζωής! Στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, αλλά και τους γονείς των παιδιών θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο γιατί αυτοί θα κληθούν να είναι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
Μέλος Δ.Σ. ΕΝΑΕ – Νομαρχιακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News