Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τραγικό! Έριξαν φόλες και «θέρισαν» τ' αδέσποτα...

Ένα εφιαλτικό θέαμα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Άγρας στην Μυτιλήνη. Δεκάδες άτυχα σκυλιά είχαν βρει μαρτυρικό θάνατο, καθώς έφαγαν δηλητηριασμένη τροφή. Δυστυχώς, κάποιο αρρωστημένο μυαλό ήταν αυτό που έβαλε και πάλι το χέρι του και έσπειρε τον θάνατο.

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι τελευταία πρόσεξαν ότι ο πληθυσμός των σκυλιών αυξήθηκε. Προφανώς κυνηγοί, που βαρέθηκαν να φροντίζουν τα σκυλιά τους, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως εργαλεία, τα παράτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Κανείς όμως δεν επιτρέπετε να εκφράζει την αγανάκτηση τους με τέτοιο εγκληματικό τρόπο.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό το περιστατικό αυτό έχει καταγγελθεί σε κάποιον φιλοζωικό σύλλογο, ή στις αστυνομικές αρχές, αλλά οπωσδήποτε είναι ένα θέμα, που αν μη τι άλλο πρέπει να διερευνηθεί. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έγκλημα - ενάντια στο φυσικό περιβάλλον - που ντροπιάζει τη χώρα μας, την περιοχή όπου συμβαίνει, και τους κατοίκους της. Αυτοί που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα εκθέτουν τον εναπομείναντα πολιτισμό μας.

---
Πηγή: lesvosnews.gr

5 σχόλια:

  1. POSO TRAGIKO THEE MOY!
    EINAI EKLHMAMA KAI TIMWREITAI! YPARXOYN NOMOI!
    AISXOS! THLIVOMAI KAI AGANAKTW APISTEYTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e oxi pali sti mitilini:( ti an8oph zoune eki pera ti kinonia kai afti. ala dikse mou ton antidimarxo na sou pios eise.....
    dropei kai aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Μυτιλήνη μας απασχολει με έναν πολύ άσχημο τρόπο όλο το καλοκαίρι!Συνεχίζει να μας ενοχλεί και να μας ντροπιάζει χωρίς κανείς υπεύθυνος να τιμωρείται.Να υποθέσω οτι κι αυτήν τη φορά κανείς δεν είδε και δεν άκουσε...Λυπάμαι για τα χάλια μας και πιο πολύ για τα αθώα ζώα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AISXOS NRTROPH SE OLOUS TOUS!!!!!!!NA TOUS KAPSEI O THEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.... ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News