Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Θα πάνε ΔΕΘ και όχι Τρίπολη οι φίλαθλοι του Παοκ

Αγώνα διαρκεία για να στηρίξουν "τα αδέρφια" τους θα κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Στη συνάντηση που είχαν οι κεφαλές των συνδέσμων πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας, αποφάσισαν να ματαιώσουν την εκδρομή στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα, προκειμένου να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες τους για τους πέντε συλληφθέντες και στη διάρκεια της ΔΕΘ.

Τα 480 εισιτήρια που τους αναλογούσαν θα διατεθούν μεμονωμένα από την ΠΑΕ, ενώ αρκετά από αυτά θα πάνε σε συνδέσμους της Αθήνας, αλλά και της Πελοποννήσου.

Πάνε Αριστοτέλους οι διαμαρτυρόμενοι οπαδοί

Οι περίπου 3.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγο μετά τις εννιά προσέγγισαν το κέντρο της πόλης. Το κομβόι διαμαρτυρίας έφθασε στην πλατεία Αριστοτέλους, αφού προηγουμένως οι διαμαρτυρόμενοι διέσχισαν την οδό Τσιμισκή. Η πορεία για δέκα λεπτά μετατράπηκε σε καθιστική διαμαρτυρία και αυτό που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι δεν συνέβη το παραμικρό μέχρι τώρα, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες έχουν κάνει πράξη το "ειρηνική διαμαρτυρία".

Η πορεία έχει ήδη πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Τούμπα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν ήδη ανανεώσει το ραντεβού τους για τις 8 το βράδυ της Πέμπτης έξω από τα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού.





---
ΠΗΓΗ: olapaok

1 σχόλιο:

  1. Αυτό μάλιστα ...
    Οι Παοκτζήδες έχουν ανέβει επίπεδο και φαίνεται παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News