Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ημερίδα για την ενημέρωση των υποψήφιων επενδυτών της περιοχής μας

Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΟΠΑΑΧ “Χρηματοδότηση έργων – δράσεων τουριστικών (καταλύματα, χώροι εστίασης κ.λ.π.), βιοτεχνικών και λοιπών δραστηριοτήτων” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.
Η ημερίδα, η οποία διοργανώθηκε από το Δήμο Αριδαίας και την Αναπτυξιακή Πέλλας, είχε ως στόχο την πληροφόρηση των υποψηφίων επενδυτών γεωργών και μη για τις ενισχύσεις επενδύσεων που προκηρύχτηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ). Την ενημέρωση των παρευρισκομένων ανέλαβαν ο κ. Ιορδάνης Κιοσέογλου, Διευθυντής της Αναπτυξιακής Πέλλας, η κα. Άννα Ζάχου και ο κ. Ιωάννης Καλτσίδης, στελέχη της Αναπτυξιακής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αριδαίας κ.κ. Γ. Τζιβιτζίδης, Μ. Σπελέτας, Ν. Μπακάλης και Μ. Τζαμπάζης, ο κ. Ευάγγελος Βέσκος, δημοτικός σύμβουλος και πολλοί ενδιαφερόμενοι επενδυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News