Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κατάρρευση κερκίδας στη Βραζιλία


Περισσότεροι από 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι 22 σοβαρά, μετά την κατάρρευση μιας κερκίδας στο στάδιο Quatro Pontes, στην επαρχία Παρανά της Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων που διεξαγόταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.

Οι σκηνές που κατέγραψαν οι κάμερες είναι συγκλονιστικές. Η κερκίδα καταρρέει σαν κάστρο από άμμο που το παρασύρει το κύμα. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ακούστηκε ξαφνικά ένας μεταλλικός θόρυβος και στη συνέχεια η κερκίδα ισοπεδώθηκε.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τη στιγμή της κατάρρευσης στην κερκίδα κάθονταν 500 άνθρωποι.

---
ΠΗΓΗ: Madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News