Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σταύρος Κοφτερός: "Το πρόβλημα του ΓΕΛ δεν είχε βαρύτητα στις προτεραιότητες των υπευθύνων"

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

Με αφορμή την σύσκεψη που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Αντινομάρχη κ. Παυλίδη στο Δημαρχείο Αριδαίας την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου με θέμα το Στεγαστικό πρόβλημα του ΓΕΛ Αριδαίας και στην οποία συμμετείχαν εκτός του κ. Αντινομάρχη, ο Δήμαρχος, ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και εκπρόσωποι των Λυκείων και των Γονέων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αριδαίας που συμμετείχε στη σύσκεψη με τον πρόεδρο του Σταύρο Κοφτερό, ανακοινώνει:
Με λύπη και αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι παρ’ όλες τις ενέργειες του Συλλόγου, τις επιστολές, τις αναφορές, τις επισημάνσεις, τις προτάσεις και την διατήρηση του στην τοπική αλλά και πανελλήνια επικαιρότητα (επερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή - καθημερινές αναφορές τοπικών εφημερίδων και blogs) καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, το σημαντικότατο για εκπαιδευτικούς-μαθητές-γονείς στεγαστικό πρόβλημα που ταλανίζει το ΓΕΛ τα τελευταία χρόνια, δεν είχε την ανάλογη απήχηση και βαρύτητα στις προτεραιότητες των υπευθύνων, με συνέπεια ελάχιστες μέρες πριν τον αγιασμό να κάνουν αγώνα δρόμου για να καλυφθούν υστερήσεις και παραλήψεις με ημίμετρα και με λύσεις της τελευταίας στιγμής.
Άλλη μια χρονιά οι μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας θα στριμωχθούν με τις ευλογίες των αρμοδίων σε ένα κτίριο που κατασκευάστηκε για τον μισό αριθμό μαθητών και θα προσπαθήσουν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εκπαιδευτικών, να αποκτήσουν μόρφωση και προετοιμαστούν για πανελλήνιες και άλλες εξετάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον και τη ζωή τους.
Εμείς οι γονείς δηλώνουμε ότι θεωρούμε τουλάχιστον αστεία τη λύση που προτάθηκε για μεταφορά δύο τμημάτων του ΓΕΛ στο 1ο ΕΠΑΛ, πρόταση υποδεέστερη από την προηγούμενη που προέβλεπε μεταφορά έξι τμημάτων και απορρίφθηκε από καθηγητές, μαθητές και γονείς, και θα αγωνιστούμε για την υλοποίηση της πρότασης που εδώ και ένα χρόνο καταθέσαμε, πρόταση ρεαλιστική, δίκαια και αποτελεσματική έως την οριστική λύση του προβλήματος που είναι η ανέγερση νέου κτιρίου.

Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε. Λυκείου Αριδαίας,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΦΤΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News