Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Εγκαινιάστηκε το ΚΑΠΗ Μεγαπλατάνου

Εγκαινιάστηκε χθες το πρωί σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε από το ΚΑΠΗ του Δήμου Αριδαίας το ΚΑΠΗ Μεγαπλατάνου.
Ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Ευσταθίου, πολιούχου του χωριού, παραδόθηκε σε χρήση σε όλους τους κατοίκους του χωριού, το ανακαινισμένο κτίριο, το οποίο θα λειτουργήσει ως ΚΑΠΗ.
Πρόκειται για ένα παλαιό δημοτικό κτίριο, στο οποίο έγιναν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα και τη λειτουργικότητά του. Μεταξύ άλλων κατασκευάστηκε νέα σκεπή και ράμπα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα, κατασκευάστηκαν νέες τουαλέτες, τοποθετήθηκαν πλακάκια και έγινε ο απαραίτητος ηλεκτρολογικός εξοπλισμός. Με τον τρόπο αυτό δημιουργήθηκε ένας σύγχρονος και καλαίσθητος χώρος, πλήρως εξοπλισμένος, ικανός να φιλοξενήσει δημιουργικά τα άτομα της τρίτης ηλικίας της περιοχής.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Πέτρος Ζέρζης έκανε λόγο για το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα άτομα της τρίτης ηλικίας και διαβεβαίωσε ότι αντίστοιχες παρεμβάσεις, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων, θα συνεχιστούν και σε άλλα χωριά, όπου υπάρχει ανάγκη.
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν η Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κα. Δήμητρα Παύλίδου, οι Αντιδήμαρχοι Αριδαίας κ.κ. Γ. Τζιβιτζίδης και Μ. Τζαμπάζης, ο Αντινομάρχης Πέλλας κ. Χαράλαμπος Παυλίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μεγαπλατάνου και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News