Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αλέξανδρος Τσίμας υποψήφιος με τον Δημήτρη Πασόη

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι και τώρα, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, η προοπτική της ανατροπής των υφιστάμενων δομών, η ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο, περνάει μέσα από τις κάλπες. Αυτήν την ελπίδα, αυτήν την προοπτική, δεν τη διαπραγματευόμαστε. Την κοινωνία που σαν πολίτες της Αλμωπίας οραματιζόμαστε, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας τη στερήσει. Δεν υπάρχουν περιθώρια για να επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος ή να μείνουμε απαθείς μπροστά στις προκλήσεις που μας περιμένουν.
Με αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να εκθέσω τον εαυτό μου στην κρίση της Τοπικής μας Κοινωνίας, όντας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Πασόη. Συνυπογράφω την Διακήρυξη των Βασικών Αρχών και Θέσεων του νεοσύστατου συνδυασμού, η οποία αποτελεί τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα διαμορφώσουμε την πολιτική μας. Με διαφάνεια, με ανοιχτές πόρτες αλλά κυρίως δίπλα στον κάθε πολίτη. Στόχος μας, η πολιτική να επανέλθει στις γειτονιές, ώστε να ανακτηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη του λαού προς τους θεσμούς. Χωρίς υποκριτικά χαμόγελα και χτυπήματα στην πλάτη, χωρίς ευχολόγια και στείρες αντιπαραθέσεις, αλλά αντίθετα, με ανοιχτά χαρτιά, με τη Νεολαία στην πρώτη γραμμή και τη Κοινωνία της Αλμωπίας να συνδιαμορφώνει ενεργά την πολιτική μας.


Τσίμας Ε. Αλέξανδρος.
Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1989 και κατοικεί στην Άψαλο. Είναι τριτοετής φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ.
Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Νέων (Το.Συ.Ν.) Δήμου Αριδαίας περιόδου 2008-10. Πρόεδρος 2ου έτους Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δ.Π.Θ. Ακαδ. Περιόδου 2009-10. Πρόεδρος 15μελούς Συμβουλίου ΓΕΛ Αριδαίας Σχολ. Περιόδου 2005-06. Πρόεδρος 15μελούς Συμβουλίου 1ου Γυμνασίου Αριδαίας Σχολ. Περιόδου 2003-04. Ενεργή συμμετοχή στην ανάδειξη του προβλήματος σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει το ΓΕΛ Αριδαίας (πορεία μαθητών στην Έδεσσα με κατάληξη τη Νομαρχία το 2006, τακτική αρθρογραφία στον τοπικό τύπο, επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς κλπ).

4 σχόλια:

  1. mpravo alex!euxomaste oloi na ta pas teleia sthn anametrhsh auth giati pisteuoume oti pragmatika aksizeis!o topos mas xreiazetai anthrwpous san kai sena!kalh epityxia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo alex!sou euxomaste oloi na ta pas teleia sthn anametrhsh auth giati pisteuoume oti aksizeis!kalh epityxia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγνωμη επρεπε να βαλετε οτι ηταν κ προεδρος στο γυμνασιο?
    αν ειναι να κατεβουμε κ εμεις στις εκλογες...
    στα λυκοπουλα ημουν ομαδαρχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια,πρεπει νεα παιδια να ασχολουνται με την πολιτικη,αρκει να μην επηρεαζονται και φανατιζονται απο χρωματικα κρητιρια!!! Πρεπει να κοιτανε το κοινο καλο.Οι νεοι οφειλουν να αλλαξουν αυτον τον τοπο επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News