Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Είδηση βόμβα! Παύεται ο Ψωμιάδης !

Έτοιμη είναι σύμφωνα με με αξιόπιστες πηγές του taxalia, η απόφαση της περιφερειάρχου κ.Λιονή, για τη θέση σε αργία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στο Δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006 και βάσει της υπ' αριθμ. 262/2010 γνωμοδότησης της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Υπενθυμίζουμε ότι ο εισαγγελέας Νικόλαος Κωνσταντίνου άσκησε εις βάρος του νομάρχη ποινική δίωξη για...
απιστία σε βαθμό κακουργήματος, για την ανάθεση της μεταφοράς μαθητών, με μη σύννομες διατάξεις, ενώ αναμένεται από ώρα σε ώρα κοινοποίηση της απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή, στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την υπόθεση της μείωσης προστίμου σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Αναμένονται συνεπώς δραματικές εξελίξεις σε βάρος ενός εκπροσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης, που εκλέγεται με μεγάλη πλειοψηφία, διαθέτει πολλούς φίλους, αλλά και ορκισμένους εχθρούς, οι οποίοι μεθοδικά, εδώ και 6 χρόνια ροκανίζουν άοκνα την καρέκλα του.

---
ΠΗΓΗ: taxalia

2 σχόλια:

  1. ante re to sixama!to paizei kai an8rwpos tou laou...alla tosa kseroun, ta xiliades provata pou ton pshfizoun, tosa kanoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προκατειλημμένος9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:27 μ.μ.

    Αυτές οι χουντικές πρακτικές του βαθέος ΠΑΣΟΚ....
    μας πάνε χρόνια πίσω....
    Πρόκειται για καθαρή πολιτική δίωξη παραμονές εκλογών για να βγει ο
    παγκοσμίως άγνωστος Μπόλαρης και το ΠΑΣΟΚ να πάρει την Περιφέρεια με τη βοήθεια της κατευθυνόμενης δικαιοσύνης....
    Ακόμη και αλήθεια να είναι κάτι γιατί δεν βγήκε πριν από 1, 2, ή 3 χρόνια όταν πρωτοξεκίνησε η υπόθεση?
    Να πως κυβερνάει τον τόπο το ΠΑΣΟΚ... αγαπητοί ΝΔάτες.... πάρτε δωρεάν μαθήματα λασπολογίας και πολιτικής δίωξης!
    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News