Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

"Φαρμάκι" η Α.Γκερέκου για την Α.Νταλάρα

Τι είπε η Γκερέκου για τον Νταλάρα...

Στη Θεσσαλονίκη οι Πασοκοι σνόμπαραν τη Γκερέκου. Την απέφευγαν. Ενοχλημένη η Άντζελα, αμόλησε το μελάνι της για την Άννα Νταλάρα. "Εγώ έφυγα από την κυβέρνηση, γιατί είχε προβλήματα με την εφορία ο Τόλης.
Ο Νταλάρας, δεν έχει; " .
Λέτε; ...

---
ΠΗΓΗ: seleo

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ μεγαλοφοροφυγάδες την γλυτώνουν και την πληρώνουν οι πολιτευόμενες σύζυγοί τους...
    Τι κρίμα να είσαι Υπουργός του Μνημονίου με σύζυγο φοροφυγά....
    Θεέ μου τι ΕΙΡΩΝΕΙΑ για να μην πω ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που η κ.Γκερέκου δεν φρόντισε να ενημερωθεί πρώτα. Ο Νταλάρας διευκρίνησε -από τον Μάιο του 2010 με επιστολή του στην εφημερίδα ''ΑΞΙΑ''- πως δεν έχει ούτε ο ίδιος ούτε και κανένα μέλος της οικογένειάς του εκκρεμότητες με τις φορολογικές αρχές.
    Κατανοητή η πίκρα της κ.Γκερέκου (αν και δεν είναι σίγουρο πως τα είπε τα παραπάνω) αλλά αβάσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News