Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δραστηριότητες του Θεόδωρου Θεοδωρίδη

Προετοιμασία για την ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη στα Γιαννιτσά την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 – 19:30!


Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης επισκέφτηκε χθες Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου τα Γιαννιτσά όπου είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, παράγοντες και απλούς πολίτες. Συγκεκριμένα συμμετείχε στην συνάντηση εργασίας με τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους.
Αμέσως μετά επισκέφτηκε τη Νέα Τραπεζούντα, τα «Σφαγεία» και τον Πενταπλάτανο.
Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε με την Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας όπου με τον Πρόεδρο κ. Ζορμπά και τα άλλα μέλη συζήτησαν θέματα την μέχρι τώρα πορεία.
Σήμερα Πέμπτη ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα επισκεφτεί τα παρακάτω Τοπικά Διαμερίσματα: Αξός – Νέος Μυλότοπος – Παλαιός Μυλότοπος – Αραβησσός – Αχλαδοχώρι
Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του συνδυασμού και του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι για τις 6 Οκτωβρίου 2010 στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News