Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυση Παπαγεωργόπουλου σε Ζαγοράκη

Πρόκειται για πολύ περίεργη υπόθεση

Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή κάποια διαφημιστικά μπάνερ.

Οι πληροφορίες του PAOK24 αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη μήνυση κατατέθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο κατά του Θόδωρου Ζαγοράκη. Η μήνυση έχει φθάσει φυσικά και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αιτία αποτελούν τα διαφημιστικά μπάνερ που βρίσκονται έξω από την θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας. Μπάνερ που κρέμονται στον συγκεκριμένο χώρο και για τα οποία ο νυν δήμαρχος θεωρεί ότι έπρεπε να παρθεί πρωτίστως άδεια.

Πρόκειται σίγουρα για πολύ – πολύ περίεργο γεγονός, σε μία πόλη όπου ο συγκεκριμένος δήμαρχος πολλές φορές έδωσε την άδεια να κατακλυστεί από μπάνερ σε κάθε σημείο της, ακόμη και για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου, αλλά και πολλών – πολλών άλλων εκδηλώσεων.

---
ΠΗΓΗ: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News