Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

"Γιατί πέταξα το παπούτσι στον Πρωθυπουργό"...

''Είχαμε ανακοινώσει ότι θα πετάξουμε τα παπούτσια μας'' λέει ο κ. Στέργιος Πραπαβέσης... "Ηταν πολιτική κίνηση"!!

Ο άνθρωπος που πέταξε το παπούτσι στον πρωθυπουργό, νωρίς το μεσημέρι, μίλησε στο NEWSIT. ''Είχαμε μοιράσει φειγβολάν που δηλώναμε ως Πατριωτικό Μέτωπο, ότι ο Πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλονίκη. Persona non grata για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα εθνικά θέματα και την οικονομία'', τονίζει.

Ο κ. Πραπεβέζης, ιατρός και συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου, εξηγεί πως δεν θα ήταν ο μόνος που θα έκανε αυτή την κίνηση, αλλά έγινε έτσι επειδή ο πρωθυπουργός τελευταία στιγμή άλλαξε δρομολόγιο και υπήρξε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση.

''Ήμουν στο προαύλιο της Διεθνούς Εκθέσεως και έδινα συνέντευξη στο ΒΒC για τις κινητοποιήσεις που έχουμε προγραμματίσει ενάντια στις πράξεις του ΔΝΤ. Είδα τον Πρωθυπουργό να βγαίνει και να κάνει ανακοινώσεις στον τύπο. Ήμουν πιο γρήγορος από το προσωπικό ασφαλείας, έβγαλα το παπούτσι μου και το πέταξα. Κατάφερα να φτάσω σε απόσταση βολής. Δεν είχα σκοπό να πετύχω τον Πρωθυπουργό. Ήταν μια συμβολική κίνηση σε μια πολιτική που είναι εναντίον των συμφερόντων του λαού'' τονίζει χαρακτηριστικά.

---
Πηγή: NewsIt

1 σχόλιο:

  1. Ωχ ωχ ωχ άρχισε πάλι να λέει ότι λεφτά υπάρχουν . Ρε δεν θα μείνει παπούτσι .οι πασοκοι δεν θα φοράνε για συμπαράσταση στον Γεώργιο……
    και οι υπόλοιποι είτε δεν θα έχουν λεφτά να αγοράσουν είτε θα τα έχουν πετάξει στον Γιωργάκη
    Μα καμιά εφημερίδα να μην δίνει δώρο παπούτσια?
    Σε τι χώρα ζούμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News