Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτή είναι η απάντηση του Στ.Τουφεγγόπουλου στον Π.Τσάνταλη!

"Πάντα πιστοί στις αρχές μας και επιθυμώντας οι Δημότες του Δήμου μας να είναι ενήμεροι για όλα τα δρώμενα της τετραετής θητείας μας, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αλήθεια των πραγμάτων, οφείλουμε να δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στη συνεχή λασπολογία και παραπληροφόρηση μέσω των αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων στα οποία επιδίδεται όλα αυτά τα χρόνια ο συνδυασμός της δημοτικής μειοψηφίας «Ελπίδα για όλους» με επικεφαλή τον κ Παράσχο Τσάνταλη.
Λυπούμαστε πραγματικά για το απίστευτα χαμηλό επίπεδο της αντιπολιτευτικής συμπεριφοράς του διότι έχει φτάσει στα όρια της γραφικότητας και προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, να μας καταλογίσει οποιαδήποτε δήθεν παρανομία και να μας αποδώσει ευθύνες για κακοδιαχείριση, δίχως όμως καμία απόδειξη. Όλη αυτή η αντιπολιτευτική του μεθοδολογία, η λάσπη, οι κακόγουστες γελοιογραφίες (δείχνοντας για πολλοστή φορά το χαμηλό αντιπολιτευτικό του επίπεδο) ακόμα και η παρερμηνεία και η διαστρεβλωμένη απόδοση του περιεχομένου επίσημων εγγράφων (σ.σ. πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών και Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης), καταδεικνύουν περίτρανα το έκδηλο αντιπολιτευτικό μένος που τον έχει τυφλώσει σε όλη τη δημοτική θητεία μας. Κινήσεις που αποτελούν απόρροια πάντα της αδυναμίας του να σταθεί στο ύψος του απέναντι σε μία καθαρή δημοτική αρχή. Προσπαθώντας πάντα να πείσει την κοινή γνώμη για φανταστικές ατασθαλίες και χωρίς ουδεμία ουσιαστική πολιτική πρόταση, αποδεικνύεται πόσο λίγος είναι για να εκπροσωπήσει αυτόν τον τόπο ακόμη και ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης.
Πληροφορούμε λοιπόν τον κ. Τσάνταλη και εμείς με τη σειρά μας ότι -όπως πολύ καλά θα έπρεπε να γνωρίζει - σύμφωνα με το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών και Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης δεν προέκυψε καμία κατηγορία για κατάχρηση δημόσιας εξουσίας και διασπάθιση δημοσίου χρήματος. ΚΑΜΙΑ!!!
Πληροφορούμε τον κ. Τσάνταλη, ότι η κατασκευή του γηπέδου του Αρχαγγέλου κόστισε 4.200.000 δρχ και είναι ένα έργο το οποίο πληρώθηκε από το ΥΜΑΘ και μάλιστα υπάρχει και απαλλακτικό Βούλευμα του κ. Εισαγγελέα, διότι δεν στοιχειοθετείται καμία κατηγορία (ενώπιον της άδικης επίθεσης που εξαπέλυσε εις βάρος μας) σε αντίθεση με ότι ο ίδιος ψευδώς αναφέρει.
Πληροφορούμε τον κ.Τσάνταλη σχετικά με τα υπόλοιπα ποσά που μνημονεύονται στο συκοφαντικό άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα «Γεγονότα του Ν.Πέλλας» στις 16/09/2010 και αναφέρεται σε δήθεν άσκοπες εκταμιεύσεις, ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η εισροή κονδυλίων στο Δήμο μας έχει πραγματοποιηθεί χάρη στις δικές μας αποκλειστικά ενέργειες και οι εκταμιεύσεις δε των χρημάτων γίνονται για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων κοινής ωφέλειας, εφόσον, βέβαια, έχει προηγηθεί απόφαση της δημαρχιακής επιτροπής, στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος. Αναρωτιόμαστε εάν άραγε γνωρίζει τι ψηφίζει και που πηγαίνουν τα χρήματα? Πρόκειται για φαρσοκωμωδία!!!!!!!!
Πληροφορούμε τον κ Τσάνταλη ότι η πρόσληψη του ειδικού συμβούλου στην ΤΕΔΚ έγινε με ομόφωνη απόφαση της ΤΕΔΚ και σε κάθε περίπτωση δεν εμφιλοχωρεί κανενός είδους παράβαση.
Σας πληροφορούμε τέλος, κ Τσάνταλη ότι η επίθεση σας είναι καθαρά προσωπική κατά του κ Τουφεγγόπουλου και ο αγώνας σας διόλου πολιτικός…
Γιατί, επομένως τόσο μένος κ Τσάνταλη; Επειδή εμείς γνωρίζουμε από πολιτική ενώ εσείς την έννοια της πολιτικής την συνδέετε με την κατάχρηση χρήματος και εξουσίας; Επειδή δεν αποκτήσαμε περιουσία, όπως είναι ευρέως γνωστό, άλλωστε, ενώ εσείς, από την πλευρά σας, προσπαθήστε να μας πείσετε πως προέκυψε η τόση μεγάλη περιουσία σας; Επειδή κατάφερε να ακουστεί ο μικρός δήμος Εξαπλατάνου και οι ανάγκες αυτού σε όλη την Ελλάδα, αφού ο ίδιος, o δήμαρχος, Σταύρος Τουφεγγόπουλος κατάφερε να εκλεγεί στην κεντρική ένωση των Δήμων της χώρας μας χωρίς τις πλάτες κανενός; Επειδή ταυτιζόμαστε με τις ανάγκες και τα προβλήματα του κόσμου του Δήμου Εξαπλατάνου διότι αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα ενώ εσείς αγνοείται παντελώς την πραγματικότητα της ελληνικής επαρχίας, καθώς ως γνωστό διαβήκατε όλη σας τη ζωή στην Αθήνα και ως συνταξιούχος πλέον είπατε να επιστρέψετε στην γενέτειρά σας να παίξετε το ρόλο του δημάρχου;
Θα μπορούσατε, επιτέλους, να μας πείτε ποια ήταν η πολιτική σας πρόταση όλο αυτό το διάστημα της θητείας σας και ποιο το όραμα σας για τον τόπο, ως επικεφαλής της μειοψηφίας; Μήπως δεν είχατε τίποτα να προτείνετε και να προσφέρετε και απλά κρυμμένος πίσω από το προσωπείο του «επίδοξου πολιτικού άνδρα» προσπαθήσατε να εκπροσωπήσετε τα συμφέροντα σας με την παγιωμένη πρακτική σας – λασπολογώντας και διαδίδοντας ψεύδη;
Η παρούσα Δημοτική Αρχή δε μιλάει μέσω δημοσιευμάτων αλλά μέσω του έργου της. Μάρτυρας του οποίου γίνεται καθημερινά κάθε πολίτης και εργαζόμενος στο Δήμο μας. Το ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτόν τον τόπο δεν είναι μία διάκριση η οποία κερδίζεται με λάσπη, ψέμα και συκοφαντία. Δεν είναι το καλό του τόπου ένα παιχνίδι εντυπώσεων μέσω του τύπου. Είναι μία βαριά ευθύνη την οποία αναλάβαμε άξια και ανταποκριθήκαμε στο έπακρο, μέσω έργων τα οποία προκηρύχτηκαν, αναλήφθηκαν, εκτελέστηκαν και παραδόθηκαν βάσει συγκεκριμένων νομίμων προδιαγραφών και διαδικασιών.
Όλα τα υπόλοιπα «Τσαντάλεια σενάρια θυμίζουν κυνήγι μαγισσών και φαντασμάτων». Η παρούσα Δημοτική Αρχή ούτε υποκύπτει, ούτε ασχολείται με υβριστές και κακόβουλους πολίτες, γιατί απλά τους αφήνει στην μοναξιά της θολής σκέψης και στον σκοτεινό τους κόσμο. Η εκδικητικότητα, ο ωφελιμισμός και η πολιτική ανεντιμότητα δεν συνάδουν με πολιτικούς άνδρες που έχουν χαράξει την πολιτική τους σταδιοδρομία και υπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα, με τη μεγαλύτερη δυνατή ευσυνειδησία το Κοινό Συμφέρον με μοναδικό γνώμονα σε όλες τους τις ενέργειες το καλό του τόπου, αλλά και του συνόλου των συμπολιτών μας.
Είναι αυταπόδεικτο ότι η ζωή και η δουλειά μας είναι διαφανείς, κάτι το οποίο διαφαίνεται και από τον όγκο των περιουσιακών μας στοιχείων που δεν υπάρχουν. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και τίποτα να κρύψουμε. Ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε δεκανίκια στη ζωή μας και ουδέποτε υπήρξαμε φύλακες Υπουργείων και Περιφερειών με σκοπό να θίξουμε τιμές και υπολήψεις οικογενειών.
Εγώ δε προσωπικά ως δήμαρχος σε ολόκληρη την πολιτική μου σταδιοδρομία ουδέποτε συμμετείχα σε πολιτικά παιχνίδια, και οδηγός μου ήταν και θα είναι πάντα το συμφέρον του τόπου μας. Είναι αυτονόητο ότι, θα υπερασπιστώ την τιμή και την πολιτική αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο τρόπο. Η πολιτική μου διαδρομή ήταν και είναι πάντα στο φως και δεν θα επιτρέψω οποιονδήποτε να ρίξει σκιές. Άλλωστε εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου, αφουγκραζόμενος πάντα τις ανάγκες και τα προβλήματα των συνανθρώπων μου μην έχοντας κανένα κοινό χαρακτηριστικό με ανθρώπους που εμφανίζονται και εξαφανίζονται σαν κομήτες.
Ο Δήμος Εξαπλατάνου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και το έργο μας είναι αδιαμφισβήτητο και αναγνωρισμένο. Επιδοθείτε εσείς λοιπόν στο κυνήγι φαντασμάτων ενώ εμείς θα συνεχίζουμε τον αδιάκοπο αγώνα μας για την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής και των κατοίκων της.
Εμείς λοιπόν δηλώνουμε παρόντες στην τοπική κοινωνία δίχως να υπήρξαμε ποτέ γυρολόγοι, ανεπάγγελτοι ή να στρουθοκαμηλίσαμε…..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ!
Εξαπλάτανος, 21-09-2010
Για τη δημοτική Αρχή
Ο Δήμαρχος,
Σταύρος Τουφεγγόπουλος"

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ..ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ!!!ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΠΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News