Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου οι καταγγελίες Τσάνταλη για τον Δήμο Εξαπλατάνου

"ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ"!!

Με τις καταγγελίες του Παράσχου Τσάνταλη και του Παναγιώτη Παρούτογλου στον δήμο Εξαπλατάνου, θα καταπιαστεί η αποψινή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου! Οι δύο αντιπολιτευτικοί παράγοντες τραβούν «στα άκρα» την αντιπαράθεσή τους με τον Δήμαρχο Εξαπλατάνου κ. Σταύρο Τουφεγγόπουλο και δημοσιοποιούν όλες τις καταγγελίες τους εναντίον του και κατά συνέπεια εναντίον ολόκληρου του δήμου Εξαπλατάνου. Οι κύριοι Τσάνταλης και Παρούτογλου θα βρίσκονται στο στούντιο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο κ. Τουφεγγόπουλος δεν θα δώσει το παρόν από το στούντιο της Θεσσαλονίκης, όπως έχει ειπωθεί. 

Ο διασυρμός όμως, δεν θα αφορά μόνο στο πρόσωπο του δημάρχου, άλλα σε ολόκληρη την Αλμωπία. Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομική και επιχειρηματική κατάσταση του τόπου μας, η δυσφήμηση θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Η λύση θα μπορούσε να περιοριστεί στη δικαιοσύνη και όχι στους τηλεοπτικούς δέκτες ολόκληρης της Ελλάδας. Εκθέτοντας το «σκάνδαλο» του δήμου, εκτίθεται και ολόκληρη η Αλμωπία. Ας μη ξεχνάμε ότι την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρακολουθούν χιλιάδες τηλεθεατές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Καλό θα ήταν, όλοι οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου μας μηδενός εξαιρουμένου, να φροντίζουν την εικόνα μας προς την υπόλοιπη Ελλάδα και όχι να δίνουνε λαβές για σχόλια. Άλλωστε, η δικαιοσύνη είναι ο καλύτερος δρόμος για να βρει ο κάθε πολίτης το δίκιο του.


---
Το παραπάνω κείμενο αποτελεί άποψη!

21 σχόλια:

  1. emeis den exoume na fame kai autoi kanoun figoures sthn tv... aaa reeee!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε τηλεφωνικά δεν μπορεί να παρέμβει ο κ. τουφεγγόπουλος και τι να πει άλλωστε. Αν δεν ευσταθούν όλα αυτά που χρόνια φωνάζει ο Τσάνταλης ας τον αντικρούσει με στοιχεία για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του , όπως χαρακτηριστικά παίζατε από εδώ μέσα μέρες τώρα.
    Μπράβο στον Τσάνταλη που έχει τα κότσια και δημοσιοποιεί τα προβλήματα και δεν φοβάται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI POIOS SOY EIPE RE FILE OTI DEN THA APANTHSEI?????? EPEIDH DEN THA VGEI EKEI DEN SHMAINEI PWS DEN THA APANTHSEI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mhpws o k. tsantalhs tarakounhthike epeidh ekremoun minhseis enantion tou???? mhpws...?? mia apopsh einai kai auth! aaaaa... kai o k. toufegopoulos antimetopizei ton k. tsantalh sta dikasthria. den xriazetai na ton antimetopisei kai sthn thleorash. eleos.. ti vlakeies einai autes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πω πω κατι ψωνια που κυκλοφορουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. POLY KALA TA LETE... EMEIS YPOFEROYME KAI KANOUME MERES GIA NA DOUME TOURISTA KAI AUTOI PANE NA KANOUN AKOMH XEIROTERH THN KATASTASH! POLLA SYGXARHTHRIA... MAS ESWSAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Den exo akousei o toufeggopoulos na exei mynhsei ton tsantalh , anti8etos exei ginei to anti8eto. Kati poy ego eyxomai na kanei o toyfeggopoulos kai na ferei to 8ema aytos sthn edra. Oso gia sas pou den exete dei tourista na fonazete se aytous poy tseposane ta lefta kai den ajipoihsane ton topo , kai den sas ftaiei o ka8e tsantalhs pou dhmosiopoiei tis lamogies toy kathenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. na pw kai gw kati??? kai dikaio na exei o tsantalhs, me auta pou kanei to xanei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ποιός έχει δίκιο ο κόσμος θα κρίνει και θα εκφραστεί με κάποιον τρόπο, αν όμως δεν ήταν ο Τσάνταλης δεν θα ξέραμε τίποτα και θα φώναζαν όλοι ότι έγινε έργο , όπως γίνεται με όλους τους πολιτικούς, ε τώρα υπάρχει και ο αντίλογος και μάλιστα βαρβάτος.. και αν σε όλη την Ελλάδα υπήρχε διαφάνεια στους δήμους δεν θα χρειαζόταν το ΔΝΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κ.ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ Κ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ...ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ!!ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΜΟΝΑΧΑ Ο Κ.ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. siga ta oaa... twra pou tha mas kanei panellhnios rezili tha doume th glyka!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. peite mou ti wra arxizei gia na etoimasw ta pop corn... pali tsirko tha doume!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ?ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ, Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ?ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ.ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΩΤΙΜΩ ΝΑ ΔΩ 1000 ΚΑΙ 1 ΝΥΧΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ... (ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα δικαστηρια τι ρόλο παίζουν? ανα οτσανταλης εχει παει εκει γιατί θελει την δημοσιότητα και ποσα εδωσε στον τριανταφιλόπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Ήρωας Κύριος Τσανταλης ήρθε μετά από χρόνια απουσίας και αδιαφορίας να σώσει αυτόν τον Ταλαίπωρο Τόπο. Ζούσε και δούλευε στην Πρωτεύουσα για πολλά χρόνια με σκοπό να μαζέψει πολλά χρήματα … ώστε κάποια στιγμή να γυρίσει στα πάτρια εδάφη και να τα σώσει…. Από τον Τουφεγγοπουλο!!!!Για τους προηγούμενους δεν έχει πρόβλημα…. Εδώ και μια πενταετία σχεδόν ο Κυρ Τσανταλης επιτίθεται στο σύστημα(χαχα) και στον δήμο εξαπλατανου (όχι γενικά)….λέει λέει …κάνει μηνύσεις ….πάει σε εισαγγελείς και δικαστήρια και δεν καταφέρνει ΤΙΠΟΤΑ! Εδώ και τόσα χρόνια ο κύριος Τσανταλης λέει οι θα κάνει καλό στον τόπο του που τόσο αγαπήσει ,ότι θέλει να προσφέρει να φτιάξει πράγματα και δεν τον αφήνουν οι κακοί…. Καλό θα κάνει μόνο ως Δήμαρχος??Λέει ότι δεν έχει ανάγκη από λεφτά, δεν τον ενδιαφέρουν γιατί έχει πολλά, σκοπός του είναι το καλό του τόπου!!!
    Εγώ θα πω πως οι περισσότεροι πολιτικοί από αυτούς που έχουμε σήμερα και από αυτούς που μας εξουσιάζουν τα τελευταία 100 χρόνια δεν είχαν ανάγκη από λεφτά….. τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΚ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o tsantalhs einai enas argosxolos pou douleia den exei kai asxoleitai me ton toufegopoulo! e loipon den mporei na ton kanei tipota kai as to parei xampari. den ton exoume anagh. den exoume anagh apo pseftomesies. as to xonepsei... o pseftoathinaios pou nomizei oti tha swsei ton planhth me ta lefta tou... to pan den einai to xrhma! to pan einai na agapas auton ton topo kai na niazesai gia auton. pou hsoun tosa xronia kai twra xypnhses??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. den katalava re paidia.. dld protimate.. na menoun atimorites oi prakseis autou tou anthropou kai na meinoun mono gnostes stin topiki koinonia? pou zoume dld? emeis eimaste piso apo ton kosmo? kai stin teliki apo kapou prepei na arxisei auto to kseskartarisma ton vromikon politikon pou xronia tora eklevan ton topo.... kai bravo ston tsantali pou eixe ta kotsia na to kanei.. poios allos magas apo sas tha to kane??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. DEN YPARXEI SKANDALO KAI DEN YPARXEI TIPOTA TO PARANOMO
    APLA H DHMOTIKH ARXH EINAI KAUARH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News