Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Πολύς ο κόσμος στην ομιλία του Ψωμιάδη στη Σκύδρα!

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ
Δυναμική πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13/9 στην Σκύδρα


Δυναμική πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στην Σκύδρα. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας (πάνω από 800 φίλες και φίλοι του συνδυασμού), ήταν η υλοποίηση των όσων σχεδιάστηκαν στις προηγούμενες συναντήσεις της «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μάλιστα ο συνδυασμός έχει προγραμματίσει τις κεντρικές εκδηλώσεις σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού οι οποίες και θα ανακοινωθούν για το χρόνο και τόπο.
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης που προλόγισε στην εκδήλωση έκανε αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες γιατί η Διοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα του Νομού που θα προκύψει πρέπει να διαχειριστεί σημαντικά ζητήματα για το παρόν και το μέλλον της Μακεδονίας και της Πέλλας. Θα διαχειριστεί τις νέες ανάγκες των συμπολιτών μας για ποιότητα ζωής στις Πόλεις και τους Οικισμούς μας, και την απαίτηση μας, με νέο πρόσωπο, ελκυστικό, ασφαλή και αισιόδοξο».
Ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις των ημερών που προκύπτουν από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία. Έκανε επίσης αναφορά στα έργα που προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ο συνδυασμός για το Δήμο της Σκύδρας.
Μετά την εκδήλωση ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη μετέβησαν στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας όπου και είχανε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ. και του ζήτησαν τις ευχές του για τον ξεκίνημα που κάνει ο Συνδυασμός στο Νομό Πέλλας και στην Κεντρική Μακεδονία γενικότερα.
Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι για τις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχη Αλμωπίας στην Αριδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News