Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δέσμευση Σ.Ξυνίδη σε ΠΑΟΚτσήδες

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, δεσμεύτηκε σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ ότι θα ασχοληθεί προσωπικά με τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ και τη φυλάκιση των πέντε

Την πίεση περίπου 50 φιλάθλων του ΠΑΟΚ, μέλη στην πλειονότητά τους του συνδέσμου του Ωραιοκάστρου, για να μεταφέρει στην κυβέρνηση τόσο το θέμα της ρύθμισης των χρεών, όσο και αυτό της φυλάκισης των πέντε οπαδών, δέχθηκε ο Σωκράτης Ξυνίδης.
Τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν οι συνδεσμίτες κατά τη διάρκεια της παρουσίας του κ. Ξυνίδη σε εκδήλωση της Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ Ωραιοκάστρου.
Ο αναπληρωτής Υπουργός άκουσε τα αιτήματα των φίλων του ΠΑΟΚ και τους υποσχέθηκε ότι θα τα μεταφέρει στο υπουργικό συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή (10/9). Η απάντηση ικανοποίησε τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναμένουν τις εξελίξεις.

---
ΠΗΓΗ:olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News