Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Έβαλε τέλος στη ζωή του πατέρας δύο ανήλικων παιδιών - Τον έπνιξαν τα χρέη!

Η απελπισία όπλισε το χέρι, του 38χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, από τα Ανώγεια Μυλοποτάμου...

Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε το πρωί δίπλα από το σπίτι του. Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, 12 και 16 ετών αντίστοιχα, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι γείτονές του, τον έβλεπαν να καταρρέει...

Κλεισμένος στο σπίτι του, απέφευγε να μιλάει και να ζητάει βοήθεια το τελευταίο διάστημα. Εκείνοι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν καταλάβαιναν ότι η απελπισία τον είχε κυριεύσει. Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για αυτοκτονία, που προήλθε από πυροβολισμό στο κεφάλι. Το πιστόλι βρέθηκε δίπλα στον νεκρό. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί.


---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News