Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Δασκάλα διατηρούσε παράλληλη ερωτική σχέση με δυο μαθητές

“Βιτρίνα” της 37χρονης η ...προώθηση του σχολικού περιοδικού!

Η Hina Patel, 37 ετών, εργαζόταν ως αναπληρωτής καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Birkdale του Merseyside. Πρόκειτραι για σχολείο αρρένων με 930 μαθητές 11 έως 16 ετών. Η άτακτη δασκάλα δίδαξε στο σχολείο μερικές εβδομάδες όταν και απουσίαζαν οι μόνιμοι καθηγητές.

Στην ιστοσελίδα του σχολείου η Patel περιγράφεται ως μια ευχάριστη επαγγελματίας, η οποία μάλιστα ωθούσε τους μαθητές να ασχοληθούν με το σχολικό περιοδικό. Προφανώς όμως έκανε πολλά περισσότερα…

Το 2010 απολύθηκε από το σχολείο επειδή υπήρξαν υποψίες εις βάρος της, ωστόσο μόλις χθες κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση απέναντι σε δύο μαθητές του σχολείου. Οι γονείς των αγοριών μίλησαν στις αρχές για το σοκ που πέρασαν.

Τα δυο αγόρια θα απομακρυνθούν από το σχολείο και η δασκάλα ετοιμάζει την απολογία της για το δικαστήριο που έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

Δυο οι δίκες για την 37χρονη, ισάριθμες οι κατηγορίες για κατάχρηση θέσης εμπιστοσύνης μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδιά.

---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News