Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η στάση εργασίας των τεχνικών κρέμασε τη Ρ.Θρασκιά!

Τα “best of” της πρόβαλε σήμερα η εκπομπή του ΑΝΤ1 “elatte” με τη Ράνια Θρασκιά. Ο λόγος ήταν η στάσης εργασίας των τεχνικών. Περισσότερες εξηγήσεις θα βρείτε στη σχετική ανακοίνωση των τεχνικών στον ΑΝΤ1:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ, στην προσπάθειά του να μειώσει το εργατικό δυναμικό του προχωράει σε συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής και εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να αναλάβουν αυτοί το πρόγραμμα του σταθμού. Σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η μείωση του μόνιμου προσωπικού του στο ελάχιστο και η αντικατάστασή του με ενοικιαζόμενο προσωπικό το οποίο θα είναι ανασφάλιστο, με δελτίο παροχής υπηρεσιών κατά παράβαση του νόμου και με συνθήκες εργασίας που θυμίζουν μεσαίωνα.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ


πως δεν θα μείνουμε απαθείς στην προσπάθεια αυτή του σταθμού και προκηρύσσουμε 4ωρη στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για αύριο, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 από ώρα 06.30π.μ. έως και ώρα 10.30π.μ. της ίδιας μέρας (Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010).

ΖΗΤΑΜΕ

την αξιοποίηση του μόνιμου προσωπικού του σταθμού στις προγραμματισμένες παραγωγές για τον χειμώνα που έρχεται και να σταματήσει τα σχέδια που έχει για απολύσεις και άλλων εργαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News