Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Βαναυσότητα εναντίον αγαθού ζώου - Σκληρές εικόνες!

Πόση βαρβαρότητα; Πόσο μίσος για τον ιδιοκτήτη του ζώου έκρυβε ο/η δράστης του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος; Στο χωριό Μοναστηράκι Δράμας πριν λίγες ημέρες ο ιδιοκτήτης αυτού του αγαπητού ζώου κος Άντζας το βρήκε με τα μάτια του κατεστραμμένα.
Μοιάζει σαν να του έχουν ρίξει κεζάπι στα ματάκια του. Το ζώο αυτό τώρα έχει μείνει τυφλό. Ποιός ή ποιά κάτοικος του χωριού Μοναστηρακίου Δράμας έχει κάνει αυτό το έγκλημα και μένει ατιμώρητος/η; Αν γνωρίζει κάποιος ας το καταγγείλει στην Αστυνομία Δράμας.



---
Πηγή: tromaktiko

3 σχόλια:

  1. ΚΑΝΙΒΑΛΕ...ΑΝΩΜΑΛΕ....ΑΘΛΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ....ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΒΡΙΣΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eglimatias,isovia na ton valoyn,na ton vroun kai na tou kanoun ta idia....aisxos,palianthrwpos,teras,anaisthitos,kakopsixos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαι αιμοδιψής, αλλά το ίδιο "νόμισμα" του αξίζει αυτού του καθάρματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News