Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Για τα μάτια του Μπραντ μόνο.. Ατζελίνα Τζολί εναντίον αεροσυνοδού

Η ομολογία μίας αεροσυνοδού ότι πέρασε μία άγρια νύχτα σεξ με τον Μπράντ Πιτ και του έδωσε ότι ήθελε, έκανε για μία ακόμη φορά μαλλιά κουβάρια τον γάμο των δύο αστέρων. Πρόκειται για 22χρονη Γαλλίδα που είχε ταξιδέψει μαζί του

Μια αεροσυνοδός ταράζει συθέμελα το γάμο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπράντ Πίτ. Η 22χρονη Ρασίν σύμφωνα με το περιοδικό Στάρ φέρεται να δηλώνει σε φίλους της ότι "Κοιμήθηκα με τον Μπράντ Πίτ και ήταν ό, τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ".

Έτσι οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού φούντωσαν και πάλι αυτή τη φορά με πέτρα του σκανδάλου την καυτή αεροσυνοδό.

Η 22χρονη Γαλλίδα αεροσυνοδός εργάζεται για εταιρεία ιδιωτικών τζετ. Ανάμεσα στους πελάτες της είναι και ο διάσημος ηθοποιός. Η μικρή είπε εμπιστευτικά στους φίλους της ( το μάθαμε όλοι) πως είχε μια παθιασμένη βραδιά στην αγκαλιά του Πίτ. Τους είπε χαρακτηριστικά "Ήταν υπέροχο να δίνεις σε έναν άνθρωπο αυτό που του λείπει".

Η Ρασίν έδωσε απίστευτες λεπτομέρειες σχετικά με τις... επιδόσεις του Μπάντ.
Λέτε να ευθύνεται η 22χρονη για τη απώλεια βάρους της Αντζελίνα; Η ίδια πάντως μιλά ελάχιστα για τα προσωπικά της. Κανείς δεν γνωρίζει τί ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους καταλήγει το περιοδικό.

---
ΠΗΓΗ: News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News