Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Βουλγαράκης "άδειασε" την γυναίκα του!

«Με καλύπτει η επιστολή Καραμανλή». Αυτή η φράση που βγήκε από τα χείλη του Γ. Βουλγαράκη, άφησε άφωνα τα μέλη της προανακριτικής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου!

Υπενθυμίζεται οτι η κα Πελέκη καταθέτοντας στην επιτροπή είχε πει το περίφημο: «όποιος φοράει παντελόνια να λαμβάνει τις ευθύνες του», καλώντας τον πρώην πρωθυπουργό να αναλάβει τις δικές του αναφορικά με το σκάνδαλο της υπόθεσης Βατοπεδίου.


Επιπλέον ο κ Βουλγαράκης αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει δημόσια για ποιους λόγους, τόσο ο κ. Καραμανλής αλλά και ο σημερινός πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς τον έβαλαν στο περιθώριο.


Όσο αναφορά στο επίμαχο ακίνητο της Ουρανούπολης ο πρώην υπουργός Πολιτισμού ισχυρίστηκε ότι τα αρχαιολογικά μνημεία είχαν οριοθετηθεί με τρις υπουργικές αποφάσεις και είχαν εξαιρεθεί από το επίμαχο συμβόλαιο.


Σχετικά με την επιστολή του έφορου αρχαιοτήτων της περιοχής ο οποίος επικαλούμενος νόμο του 1965 του ζητούσε να εξαιρεθεί το συμβόλαιο γιατί όλη η περιοχή ήταν αρχαιολογική, ο κ. Βουλγαράκης είπε ότι την έστειλε στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου η οποία και την απέρριψε.

---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News